14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Heinner XF-1000BG

Un storcator de fructe este o necesitate in orice casa, astazi vom vorbi despre modelul Heinner XF-1000BG, un aparat foarte puternic care va face fata cu brio oricarei provocari datorita motorului foarte puternic de 1000 W si 2 viteze de functionare.

Ca si specificatii tehnice ale acestui aparat mintim urmatoarele: putere de 1000 W, un recipient pentru suc de 1L, un recipient pulpa 2L, Tub larg de alimentare: 75mm.
Designul din inox face ca Heinner XF-1000BG sa se potriveasca de minune in orice bucatarie, fie ea clasica sau moderna iar culoarea visinie da o nota de eleganta si mister.

Aparatul este prevazut cu o functie de protectie motor: auto-oprire care va scuteste de neplacerile ce pot aparea in timpul operatiunii de stoarcere a fructelor sau legumelor.
Periuta cu care este dotat Heinner XF-1000BG  este foarte utila pentru curatare mai usoara a sitei.

Pareri de la clienti

Clientii remarca acest storcator de fructe si legume, atat pentru sucul obtinut, cat si pentru modul de utilizare foarte facil. Deasemenea, spalatul acestui storcator Heinner XF-1000BG este floare la ureche, facandu-se acest lucru in doar cateva minute.

Concluzii autor

Raportul calitate-pret este unul excelent iar concluzia nu poate fi decat una singura, aceea ca se merita din plin sa detineti acest storcator de fructe si legume, mai ales pe timp de vara cand puteti sa va faceti propriile sucuri proaspete si gustoase!

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.1/10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *