27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Supra Oasis 1503

Daca esti in cautarea unui calorifer electric cu adevarat eficient si util, cu siguranta te-ar putea interesa caloriferul Supra Oasis 1503. Este un model absolut incantator, fiind potrivit chiar si pentru incaperi putin mai spatioase. Te invitam sa afli despre ce este vorba in acest review.

Caloriferul electric Supra Oasis 1503 are o ptuere de 1500 W si trei trepte de putere ce inregistreaza un consum de 600 W, 900 W, respectiv 1500 W. Este aparatul ideal pentru incaperi cu suprafete de pana la 30 mp.

Pentru a depozita eficient cablul, acesta a fost prevazut cu un compartiment special in acest sens.

Termostatul iti va permite sa ajustezi temperatura in functie de preferinte, iar aceasta se va mentine constanta. In plus, obtii economii cu energia electrica.

Rotile de transport vor face posibila mutarea aparatului foarte usor dintr-un loc in altul.

Dimensiunile aparatului sunt d e39 x 65 x 25 cm si cantareste 8.7 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de alegera facuta si declara ca acest calorifer nu doar ca este foarte bun, ci inregistreaza si un consum redus de energie. Il recomanda cu toata increderea si considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Dupa parerea mea, caloriferul Supra Oasis 1503 este un produs avantajos si voi si justifica aceasta afirmatie. Chiar daca ti se pare ceva mai scump decat alte modele, ei bine, consumul energetic este mult mai mic decat alte modele de calorifere care da, sunt mai ieftine, dar inregistreaza un consum mult mai mare, pentru a face fata unei incaperi de pana la 30 mp. Deci, gandind pe termen lung, este o investitie foarte buna. Aici poti gasi o oferta de pret rezonabila.

9.6

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.7/10

Argumente PRO

  • potrivit pentru incaperi de pana la 30 mp
  • consum energetic redus
  • siguranta in utilizare
  • usor de transportat
  • design placut

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *