25 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Taurus Dakar 2400

Apeleaza cu incredere la un calorifer electric pentru incalzirea locuintei, fiindca s-a dovedit a fi de departe o alternativa eficenta. Ei bine, iti propunem sa faci cunostinta de aceasta data cu Taurus Dakar 2400, un model foarte simpatic despre care vom discuta pe larg.

Taurus Dakar 2400 are o putere de 2400 W si este prevazut cu 11 elementi. Totodata, dispune de doua trepte de putere care inregistreaza un consum de 2000 W, respectiv 2400 W.

Termostatul reglabil permite setarea nivelului optim al temperaturii, iar ulterior, atunci cand temperatura va scadea sub nivelul dorit, caloriferul va porni automat. In acest fel, vei reusi sa obtii economii cu energia electrica.

Rotile pentru transport si manerele din dotare sunt foarte practice, pentru ca va fi mai usor sa muti aparatul dintr-un loc in altul.

Este un produs cat se poate de sigur fiind prevazut cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii. Chiar si in cazul rasturnarii accidentale, caloriferul este protejat, oprindu-se in mod automat.

Dimensiunile acestuia sunt de 47 x 14 x 63 cm (l x L x A0 si cantareste 12 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au sustinut ca acest calorifer le-a fost la indemana in tot sezonul rece, reusind sa incalzeasca foarte rapid incaperea unde a fost amplasat. Totodata, acestia considera raportul calitate/pret acceptabil.


Concluzii autor

Taurus Dakar 2400 este o solutie optima pentru incalzirea locuintei de care clientii au fost multumiti. Incalzeste destul de bine incaperea, fiind si foarte usor de mutat dintr-o incapere in alta. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, poti intra aici.

Recenzii pe scurt: Taurus Dakar 2400

8.8

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

8.2/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • protectie anti-rasturnare
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *