22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Tefal Master Precision 360 IT6540 este un aparat foarte practic, insa vreau sa fac o precizare inca de la inceput. Foarte putine aparate de calcat pe verticala reusesc sa substituiasca un fier de calcat si nici acelea in totalitate. Prin urmare, recomand un astfel de aparat indeosebi pentru materialele subtiri, pentru netezire si nicidecum pentru a calca, de exemplu, un constum la dunga. Este intr-adevar util si comod acest aparat, insa vreau sa stiti inca de la inceput diferenta intre el si un fier de calcat clasic.

Apreciez la acest produs, in primul rand, faptul ca este versatil si extrem de usor de folosit. Intr-un timp foarte scurt si cu un minim de efort vei reusi sa netezesti tesatura hainelor si poate chiar sa le reimprospatezi. De asemenea, poti patrunde foarte usor si in zonele greu accesibile. In plus, ofera si o buna igienizare hainelor, fiind ideal in cazul hainutelor celui mic.

Poti netezi hainele chiar si direct de pe umeras. Sa nu mai vorbim de clasica poveste cu perdelele si draperiile ce ne dau de fiecare data batai de cap. Acum este mai simplu sa le netezesti fara sa te chinuiesti inutil cu masa de calcat si cu masina, pierzand astfel mult timp.

In doar 45 de secunde, aparatul este pregatit sa intre in actiune. Prezinta un rezervor destul de mare, ce are o capacitate de 2.5 litri, ceea ce producatorii estimeaza ca ar fi suficienta pentr o utilizare de 80 de minute.

De asemenea, Tefal Master Precision 360 IT6540 este prevazut cu doua roti, ceea ce il face extrem de usor de transportat. Dispune de o pedale de pornire/oprire, dar si de stativ, umeras robust si un sistem de prindere al pantalonilor. Peria pentru haine este si ea faorte utile, indeosebi in cazul hainelor mai groase, pentru ca va facilita patrunderea aburului int esatura. Cu ajutorul accesoriului pentru pantaloni poti crea mai usor pliseuri., iar cu accesoriul pentru materiale delicate, aburul va fi distribuit uniform, va filtra impuritatile din apa si va proteja tesatura impotriva scurgerilor.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este un aparat la indemana si confirma ceea ce am spus inca de la inceput. Nu este un aparat care sa substituiasca un fier de calcat in totalitate, dar totusi isi face treaba decent. Este ideal pentru haine mai subtiri, perdele, lenjerii si asa mai departe, fiind extrem de usor de manevrat. Considera raportul calitate/pret convenabil.

Concluzii autor

Tefal Master Precision 360 IT6540 este un aparat rezonabil, o solutie eficienta chiar si in situatiile de urgenta, cand, de exemplu, nu ai niciun tricou calcat, si trebuie sa fii gata intr-un timp foarte scurt. Este foarte usor de folosit si prezinta mai multe accesorii cu ajutorul carora isi poate face treaba eficient in mai multe situatii.

Review pe scurt: Tefal Master Precision 360 IT6540

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

8.9/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitatepret convenabil
  • Usor de folosit
  • Accesorii diverse
  • Confortabil
  • Rezervor de 2.5 litri

Argumente CONTRA

  • Nu poate substitui un fier de calcat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *