24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Tesy CC 2008 E05 R

Pentru a iti incalzi locuinta, ai nevoie de un calorifer electri eficient, capabil sa iti ofere cele mai bune conditii. Caloriferul electric Tesy CC 2008 E05 R este un model foarte simpatic, ce va reprezenta subiectul nostru de discutie in cadrul acestui material.

Tesy CC 2008 E05 R are o putere de 2000 W si trei trepte de putere care inregistreaza un consum de 800 W, 1200 W, respectiv 2000 W. Este potrivit pentru incaperi cu volumul de pana la 60 mc, adica o suprafata de pana la 24 mp, pentru o inaltime de 2.5 m.

Termostatul de camera reglabil permite setarea temperaturii optime, dar in acelasi timp, poti obtine economii cu energia electrica.

Poti incalzi chiar si dormitoare fiindca este foarte silentios si nu te va deranja pe durata noptii.

Este un aparat cat se poate de sigur fiind dotat cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii. Instalatia va fi protejata chiar si impotriva inghetului, pe perioadele cand veti fi absenti de acasa un timp indelungat.

Gratie rotilor de transport, caloriferul va fi foarte usor de mutat dintr-o camera in alta.

Pareri de la clienti

Clientii au fost multumiti de alegerea facuta si sustin ca functioneaza perfect amplasandu-l in incaperi care au suprafete in jur de 20 mp. Au mai adaugat ca are un aspect placut si considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Sunt de parere ca Tesy CC 2008 E05 R este un calorifer foarte bun care merita achizitionat cu toata increderea. Ofera toate conditiile de care ai nevoie, avand capacitatea de a acoperi suprafete destul de mari, fiind potrivit atat pentru apartamente, cat si pentru case. In plus, aici poti vizualiza o oferta de pret excelenta.

Recenzii pe scurt: Tesy CC 2008 E05 R

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.2/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • silentios
  • protectie anti-inghet
  • 3 trepte de putere
  • usor de transportat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *