24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review TESY DHF 22 CEL

TESY DHF 22 CEL este un aparat foarte bun ce rezolva problema umiditatii excesive din locuinta, ce poate avea repercusiuni serioare atat asupra sanatatii voastre si a membrilor familiei, cat si asupra casei. De aceea, este absolut necesar sa identifici produsul potrivit care sa faca fata oricaror conditii de acest fel.

Un lucru foarte important de retinut este si faptul ca umiditatea foarte scazuta poate fi ea perioculoasa. Deci, este nevoie de un nviel optim care sa asigure cele mai bune conditii pentru locuinta si nici sa nu va puna sanatatea in pericol.

TESY DHF 22 CEL este un dezumidificator interesant ce face parte din portofoliul producatorului Tesy, foarte cunoscut pentru produsele de calitate lansate pe piata. Acest aparat reprezinta un sistem de dezumidificare portabil pe care il poti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

In partea superioara, seafla display-ul LED unde vei putea verifica intotdeauna nivelul de umiditate din mediul ambiant, permitand ajustarea nivelului de umiditate dorit din incaperea unde este asezat. Poti selecta  programul dorit prin intermediul panoului de control prevazut cu taste acoperite cu o membrana de protectie.

Aparatul reuseste sa absoarba eficeint cu ajutorul ventilatorului integrat aerul umed pe care il va trece peeste un radiator cu aripioare ce are o temperatura scazuta. Astfel, agentul frigorific ce are o temperaturar scazuta, va circula prin serpentina radiatorului cu aripioare, racind radiatorul care va raci la randul sau, ulterior, aerul care circula prin exteroriul radiatorului, de unde rezulta fenomenul de condens. La final, va fi eliberat in incapereaer uscat cu 1-2 grade Celsius mai mare decat cel absorbit.

Functia de dezghetare automata este activata electronic si vizeaza topirea ghetii depuse pe picioarele radiaatorului, condensul rezultat fiind colectat intr-un  recipient ce are o capacitate de 4.2 litri litri. Respectivul recipient detine un plutitor cu semnalizare, ce opreste in mod  automat aparatul, atunci cand se va umple cu apa, pentru eliminarea riscului de a produce o eventuala inundatie. Un  alt aspect bun de retinut in acest sens, se refera la posibilitatea eliminarii apei direct la canalizareprin caderea gravitgationala. Totodata, cuva va trebui extrasa si dezinfectata cu apa fierbinte ocazional, pentru prevenirea formarii bacteriilor.

Dezumidificatorul TESY DHF 22 CEL detine o capacitate maxima de dezumidificare de 22 litri/zi, fiind ideal pentru incaperi mai mari, fie in apartament, fie la casa, putand acoperi o suprafata destul de mare de 45 mp. Inregistreaza un consum maxim de 410 W, insa era de asteptat pentru o asemenea capacitate. In acelasi timp, debitul maxim de aer ventilat ajunge pana la 200 mc/h si dispune de doua trepte prin intermediul arora vei putea ajusta viteza ventilatorului. De asemenea, ai posibilitatea de a seta directia in care sa sufle aerul.

Mai mult decat atat, este un aparat destul de silentios si chiar este foarte important acest aspect de luat in calcul in cazul unui dezumidificator. Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 42 dB, ceea ce inseamna ca nu este un nivel suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

In momentul in care vei porni dezumidificatorul, nivelul umiditatii va fi setat in mod automat la 605, dar poti seta aceasta valoare intre 40 si 80% cu un prag de 5% intre trepte.

Un alt lucru important de retinut, se refera la faptul ca dezumidificatorul trebuie asezat la o distanta de minim 50 cm de alte obstacole precum pereti, mobilier si asa mai departe. Acest lucru il ajuta sa functioneze in parametrii optimi. In plus, cu ajutorul timer-ului poti programa aparatul pentru a functiona pe intervale orare care te avantajeaza pe tine. Este foarte util si pentru accelerarea procesului de uscare a rufelor, mai ales pe timpul iernii cand acestea se usuca extrem de greu.

Pareri de la clienti

Persoanele care deja  au intrat in posesia acestui aparat s-au declarat absolut incantate de modul in care isi face treaba. Au declarat ca imediat a reusit sa elimine umiditatea excesiva din aer, ba mai mult, pot chiar dormi cu el in camera fiindca este foarte silentios. In ansamblu, acestia sunt de parere ca este o achizitie reusita si considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, dezumidificatorul TESY DHF 22 CEL merita achizitionat, pentru ca este un produs de calitate care isi face treaba excelent. Extrage foarte bine umiditatea din  aer si chiar este util in locuinta pentru ca vei protejat astfel de mucegai, dar si de alte boli care pot aparea la nivelul sistemului respirator. Aici poti verifica si o oferta de pret avantajoasa.

Review pe scurt: TESY DHF 22 CEL

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.3/10

Design

9.5/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate mare
  • Design placut
  • Silentios
  • Timer si Functie de dezghetare automata

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *