8 iunie 2023

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Trotec IR 1500 S

Trotec IR 1500 S este un radiator interensat pe care il poti folosi in locurile unde este nevoie de o incalzire rapida. Dispune de trei trepte de putere si inregistreaza o putere de maxim 1500 W.

Il poti monta foarte usor in perete sau tavan, avand inclus setul de montare. Ai posibilitatea de a ajustga unghiul de inclinare, pentru a adapta radiator indiferent de situatie.

In timpul incalzirii, nu produce miros si pentru ca nu necesita suflanta, nu va produce zgomot si nici nu va ridica praf. Este astfel aparatul ideal chiar si pentru persoanele alergice. Reuseste sa transforme energia in caldura, fiind foarte eficient din punct de vedere al consumului energetic.

De asemenea, produsul poate fi utilizat cu incredere si in incaperi unde exista umezeala, cum ar fi baile, pivnite, garaje, terase acoperite si asa  mai departe. Distribuie rapid si uniform caldura, iar cele trei trepte de putere irnegistreaza un consum de 500 W, 1000 W, respectiv 1500 W.

Dimensiunile produsului sunt de 12 x 56 x 16.3 cm (L x l x H) si cantareste doar 1.8 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest aparat prezinta o constructie solida, iar odata montat, aparatul si-a dovedit eficienta. Acestia sustin ca incalzeste in doar cateva minute, iar cei mai multi l-au montat in baie, fiind un aparat mic si practic, unde nu incurca, cu atat mai mult montat in perete sau tavan. In consecinta, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Poti opta cu incredere pentru radiatorul cu infrarosu Trotec IR 1500 S pentru ca este un aparat deosebit, extrem de eficient, iar clientii pot confirma acest lucru. Nu ocupa spatiu, mai ales ca il poti monta in perete ori tavan. Consider ca este un produs ce merita achizitionat, iar aici poti consulta cea mai buna oferta de pret.

7.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • usor de montat
  • incalzeste rapid incaperea
  • montaj in perete sau tavan
  • pret mic
  • silentios

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.