27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Vortex FS40-24

In sezonul cald, este foarte dificil sa suporti temperaturile inalte fara un aparat care sa iti asigure un aer proaspat si racoros in locuinta sau chiar la birou. Iar daca bugetul tau este destul de limitat pentru o cheltuiala, sa ii spunem, imprevizibila, exista aparate pentru toate aceste tipuri de nevoi si situatii. Un astfel de aparat este ventilatorul cu picior Vortex FS40-24 caruia ii vom realiza o descriere atenta.

Ventilatorul Vortex FS40-24 ar putea fi definit drept un aparat care iti poate asigura un minim de confort, atunci cand acesta a disparut cu ocazia aparitiei caniculei. Presupune o putere de 40 W si trei trepte de viteza adaptabile in functie de preferinte.

Detine functia de oscilatie pentru o distribuire eficienta a aerului rece, astfel incat intreaga incapere sa fie racorita mai rapid.

Fiindca nu dispune de telecomanda, vei controla aparatul, prin intermediul panoului de comanda amplasat pe piciorul acestuia.

Nu lipseste nici timer-ul, insa il poti programa doar pentru 60 de minute.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 60 dB, care n-ar fi totusi o valoare atat de mare incat sa provoace un real disconfort acustic.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca desi nu este un aparat performant sau pretentios, se descurca cel putin decent in ceea ce isi propune. Prin urmare, este destul de practic atunci cand temperatura din camera devine greu de suportat si considera raportul calitate/pret ok.


Concluzii autor

Personal, consider ca ventilatorul Vortex FS40-24 este un aparat mediocru, care desi nu dispune de functii performante, reuseste totusi sa asigure conditii minime, astfel incat temperarturile caniculare sa fie mai usor de suportat. Il recomand celor care isi doresc un ventilator ieftin, pe care sa il utilizeze acasa sau chiar si la birou. In plus, poti verifica aici si o oferta de pret foarte accesibila.

8.3

Calitate

7.8/10

Fiabilitate

8.8/10

Pret

8.4/10

Design

8.2/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de viteza
  • oscilatie
  • timer

Argumente CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *