27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Vortex FS40-A4

Pentru a te bucura de cele mai bune conditii nu inseamna neaparat o investitie mare. Dimpotriva, investitia pe care o faci depinde doar de bugetul si de preferintele tale, alegand produsele potrivite. Dar inainte de a face orice alegere, documenteaza-te si afla tot ceea ce te intereseaza despre produsele vizate. In continuare, vom analiza ventilatorul cu picior Vortex FS40-A4 pentru a verifica eficienta sa raportata la nevoile tale.

Ventilatorul cu picior Vortex FS40-A4 este prevazut cu o putere de 40 W si trei trepte de viteza pe care le vei seta in functie de propriul confort. Este prevazut atat cu functia de ventilatie, cat si cu cea de oscilatie, pentru o distribuire optima a aerului, astfel incat intreaga incapere sa fie racorita mai rapid.

Cum nu dispune de telecomanda, controlul se va realiza exclusiv prin intermediul panoului de control amplasat pe piciorul aparatului.

Nivelul maxim de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de viteza este de 60 dB.

Pareri de la clienti

Cumparatorii afirma faptul ca ventilatorul Vortex FS40-A4 se descurca destul de bine si reuseste sa le readuca confortul pe care l-au pierdut odata cu aparitia caniculei. Totodata, mai considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Ventilatorul Vortex FS40-A4 este un model foarte iefitn, iar in pofida acestui aspect, putem spune ca se descurca cel putin decent. Este un aparat practic, in orice casa, acolo unde confortul a disparut din cauza temperaturilor inalte. In plus, poti verifica aici o oferta de pret foarte avantajoasa.

8.4

Calitate

7.8/10

Fiabilitate

8.8/10

Pret

8.7/10

Design

8.4/10

Argumente PRO

  • trei trepte de viteza
  • oscilatie
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *