14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Trisa Fresh Air 9331.70

Un ventilator este extrem de practic in sezonul cald, cu atat mai mult cu cat presupune o investitie considerabil mai mica decat un aparat de aer conditionat, chiar daca eficienta nu poate fi totusi comparata. Cu toate acestea, ventilatorul este capabil sa iti asigure conditii mai bune, pentru ca temperaturile caniculare sa fie suportate mai usor. In acest articol, vom discuta pe larg despre ventilatorul turn Trisa Fresh Air 9331.70 si vom analiza avantajele si eventualele dezavantaje cu care vine la pachet.

Ventilatorul Trisa Fresh Air 9331.70 inregistreaza o putere de 45 W, avand trei trepte de viteza: joasa, medie si ridicata, pe care le vei ajusta in functie de preferinte.  Dispune de functia de oscilatie la un unghi de 60 de grade, pentru distribuirea uniforma a aerului.

Cum nu dispune de telecomanda, controlul aparatului se va realiza prin intermediul butoanelor amplasate in partea de sus.

Masoara 21 x 19 x 78 cm ( D x H x W) si cantareste 3.12 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 69 dB, insa nu va provoca un real disconfort acustic.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este un aparat practic si eficient care reuseste sa le asigure cel putin un minim de confort, pe care il pierdusera odata cu inregistrarea temperaturilor ridicate.  A fost folosit atat acasa, cat si la birou, si s-a descurcat destul de bine. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.


Concluzii autor

Analizand produsul din perspectiva specificatiilor tehnice, dar si prin prisma parerilor expuse de cumparatori, am constatat ca ventilatorul Trisa Fresh Air 9331.70 este un produs practic si eficient in sezonul cald. Sigur ca nu este un ventilator care exceleaza si, cu atat mai putin nu poate fi comparat cu un aparat de aer conditionat, dar avand in vedere investitie pe care o presupune, nici nu ne-am putea astepta. Totodata, poti verifica aici si o oferta de pret avantajoasa.

Recenzii pe scurt: Trisa Fresh Air 9331.70

8.7

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

8.2/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • potrivit acasa si la birou

Argumente CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *