24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Trotec TVE 30 T

Fiindca sezonul de cald vine la pachet cu mari batai de cap in ceea ce priveste caldura insuportabila, iti recomandam cu toata increderea sa apelezi la un ventilator, daca nu dispui de un aparat de aer conditionat. Ventilatorul turn Trotec TVE 30 T este un aparat foarte eficient, dar si avantajos, despre care vom discuta mai multe in continuare.

Trotec TVE 30 T inregistreaza o putere de 45 W si trei trepte de viteza. Va fi suficient de puternic si eficient, incat sa infrunti mai usor temperaturile caniculare. Poate fi amplasat atat acasa, cat si la birou.

Modul de functionare are la baza rotatia in jurul proprieii axe. Astfel, racirea se va produce cu o economie de spatiu, datorita rotirii in interior a constructiei cu lamele din interiorul aparatului. Debitul de aer va fi propagat pe intreaga inaltime a ventilatorului.

Fiindca nu este prevazut cu rotor cu palete, riscul unui accident va fi diminuat radical. Cu atat mai mult atunci cand exista copii sau animale de companie, acest aparat ar fi solutia ideala.

Desigur, nu lipseste nici oscilatia automata care se realizeaza la o deschidere de 90 de grade.

Setarea aparatului se va realiza in partea superioara, oscilatiile adaptandu-se in functie de viteza de ventilatie.

Ce este interesant la acest aparat este faptul ca este livrat gata montat si pregatit doar pentru a fi pus in functiune.

Datorita timer-ului vei putea programa timpul in care ai dori ca aparatul sa isi incheie activitatea.

Dimensiunile acestuia sunt de 24 x 24 x 76 cm (l x L x A) si cantereste 3 kg.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acest ventilator, pentru ca isi face treaba excelent, este solid si nu se clatina deloc in timpul functionarii. De asemenea, sunt incantati si de design-ul acestuia, datorita caruia aparatul se potriveste chiar si in living-uri elegante. Au mai apreciat raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Suntem de parere ca ventilatorul turn Trotec TVE 30 T este un aparat foarte bun, ce merita achizitionat. Racoreste rapid si eficient incaperea, iar datorita design-ului sau, poate fi amplasat atat acasa, cat si la birou. Mai mult decat atat, pretul de achizitie este cat se poate de accesibil si il poti verifica aici.

Opinii pe scurt: Ventilator turn Trotec TVE 30 T

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • design placut
  • timer
  • mai sigur decat ventilatoarele cu rotor cu palete

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *