15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Victronic 700 W, 7 elementi

Iti facem cunostinta cu un model de calorifer simpatic si anume caloriferul electric Victronic prevazut cu 7 elementi si o putere de 700 W. Este un produs ieftin si practic despre care vom discuta in continuare.

Este, practic, un mini calorifer potrivit mai degraba pentru incaperi mici. Dimensiunile acestuia sunt de 41 x 14 x 37 cm (l x L x A) si are o greutate de numai 3.5 kg. Dispune de o singura treapta de putere.

Detine termostat de camera prin intermediul caruia vei regla temperatura, dar vei obtine si economii cu energia electrica.

Nu lipsesc nici sistemele de siguranta absolut necesare si anume protectia impotriva supraincalzirii si termostatul de siguranta.

Prezinta atat maner pentru transport, cat si roti ce iti vor permite sa muti foarte usor caloriferul dintr-un loc in altul.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt de parere ca este un produs foarte practic, de care au fost extrem de multumiti. Fiind un calorifer mic, i-au gasit repede locul si in principiu au incalzit incaperi de dimensiuni reduse. Mai mult decat atat, apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.


Concluzii autor

Caloriferul Victronic cu 7 elementi si 700 W este o optiune interesanta care poate deservi si ca varianta de rezerva. Poate fi luat chiar si la camin ocupand foarte putin spatiu. Vezi aici mai multe detalii si o oferta de pret actualizata.

9

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • dimenisuni reduse
  • siguranta in utilizare
  • usor de transportat
  • depozitare facila
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *