14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

ZANUSSI ZCG210R1WA este un argaz foarte accesibil ca pret ce vine la pachet cu un mod de functionare simplu, dar eficient. Din punctul meu de vedere, ar putea fi o alternativa de luat in calcul pentru parinti, bunici si nu numai.

Dispune de alimentare pe gaz atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Se integreaza foarte bine chiar si in bucatarii mai mici, datorita dimensiunilor de doar 85 x 50 x 50 cm (l x L x A).

Plita dispune de sistem de siguranta care va intrerupe alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Detine 4 arzatoare de dimensiuni diferite: doua arzatoare normale, unul mai mare si unul mai mic. Totodata, gratarul cu care a fost prevazuta plita asigura o sustinere eficienta vaselor.

Cuptorul detine o capacitate de 61 de litri, permitand intreprinderea oricarei activitati culinare. Usa acestuia este prevazuta cu doua straturi de geam detasabila ce asigura o curatare usoara. Totodata, vine echipata cu o tava emailata.

Frontal se afla butoanele prin intermediul carora vei porni atat plita, cat si cuptorul. Presupune un mod de functionare simplu si nu prezinta functii complexe.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca acest model de aragaz functioneaza eficient, reactioneaza rapid atunci cand este aprins, iar puterea este destul de mare. In general, se descurca bine atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului, motiv pentru care considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzii autor

ZANUSSI ZCG210R1WA este un aragaz ieftin si eficient, ce asigura un mod de functionare simplu. Chiar daca nu dispune de functii si tehnologii performante, iti poti face treaba destul de bine si cu acest aragaz, iar pretul de achizitie este destul de mic.

Pareri pe scurt: ZANUSSI ZCG210R1WA

8.2

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.8/10

Design

8.0/10

Functii si Tehnologii

7.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta
  • Usor de intretinut

Argumente CONTRA

  • Lipsa sisteme si tehnologii avansate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *