14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Masina de tocat Zelmer MM4288W

Zelmer ZMM4288W este o masina de tocat carne puternica, ce dezvolta o putere de 1900W si o capacitate de tocare 2.5kg/min, accesoriile cu care este dotata fiind extrem de utile in sezonul de toamna ce urmeaza sa vina.

Dispune de trei site 2,7 mm / 4 mm / 8 mm pentru trei tipuri diferite de tocare a carnii si un cutit cu lama dubla, rezistent si durabil in timp. Masina de tocat Zelmer ZMM4288W vine la pachet cu un accesoriu pentru carnati, fiind compatibile cu majoritatea accesoriilor de masini de tocat de la Zelmer (pe care le puteti achizitiona separat), exceptie facand cel de citrice. Acestea se monteaza extrem de usor gratie sistemului Click-ready.

Din punct de vedere al sigurantei, piciorusele de sprijin din cauciuc antialunecare va garanteaza ca masina va fi stabila si ca nu va aluneca de pe masa de lucru iar cuplajul de siguranta va proteja motorul aparatului in momente de suprasarcina, garantand durabilitatea si fiabilitatea acestuia in timp.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de raportul calitate-pret al masinii de tocat Zelmer ZMM4288W, precum si de calitatea materialelor din care este confectionata. Acestia remarca capacitatea buna de tocare, cat si modul in care aceasta se misca.

Concluzii autor

Personal consider ca este o achizitie buna daca doriti o masina de tocat de clasa medie, cu care sa va faceti treaba in sezonul de toamna. Puteti sa o achizitionati la un pret bun de aici!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Putere 1900W
  • Capacitate tocare 2.5kg/min
  • Accesoriu carnati
  • Sistem protectie motor

Argumente CONTRA

  • Accesorii putine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *