27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

ZILAN ZLN-2135

Caloriferul electric poate fi folosit cu incredere atat ca sursa principala de incalzire, cat si ca sursa secundara. Totul depinde de modelul pentru care optezi, iar in continuare vom discuta despre ZILAN ZLN-2135. 

Caloriferul electric ZILAN ZLN-2135 are o putere de 2500 W si trei trepte de putere pe care le vei regla dupa bunul plac. Aceste trepte inregistreaza un consum de 1000 W, 1500 W si 2000 W. In principiu, este recomandat pentru incaperi care au un volum de pana la 40 mc. Si daca esti interesat de suprafata propriu zisa, atunci trebuie sa stii ca pentru o incapere cu inaltimea standard de 2.5 m, suprafata recomandata este de 16 mp.

Termostatul de camera permite reglarea temperaturii optime, iar in cazul in care temperatura camerei scade sub nivelul dorit, aparatul va porni automat. In acest mod, vei reusi sa obtii si economii cu energia electrica.

Rotile de transport si manerele vor fi eficiente in momentul in care vrei sa muti caloriferul dintr-o camera in alta, pentru ca iti va fi mult mai usor.

Ofera siguranta in utilizare fiind prevazut cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Dimenisunile caloriferului sunt de 57 x 15 x 62 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumtii de alegerea facuta si sutin ca este un calorifer foarte bun. Reuseste sa incalzeasca destul de repede camera, iar pentru ca este silentios, l-au amplasat in dormitor. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Caloriferul electric ZILAN ZLN-2135 este un aparat foarte eficient, pe care il recomandam cu toata increderea. Are capacitatea de a incalzi rapid incaperea, desigur, cat timp este respectata suprafata recomandata. Aici poti consulta si oferta de pret actuala.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare
  • 3 trepte de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *