16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

ZILAN ZLN-8458

Soba ZILAN ZLN-8458 este un sistem de climatizare destul de economic si foarte eficient, potrivit pentru o singura incinta de dimensiuni medii sau chiar mari. In plus, este foarte usor de instalat si de transportat, dar mai multe detalii vei afla in continuare.

ZILAN ZLN-8458 functioneaza pe baza buteliilor GPL, insa racordarea la gaz nu este posibila. Dispune de trei trepte de putere, inregistrand minim 1.55 kW si maxim 4.2 kW. A fost gandit in asa fel incat sa il poti muta foarte rapid oriunde, gratie rotilor si manerelor din  dotare. De retinut este fapotul ca butelia nu este inclusa in pachet, ci doar furtunul pentru racordare si regulatorul de gaz.

Pentru ca soba functioneaza pe baza unei resurse inflamabile, nu puteau lipsi sistemele de siguranta aditionate. In acest sens, discutam despre termostatul de siguranta sau sistemul de oprire automat al alimentari, in cazul inclinarii sau rasturnarii sobei.

Aprinderea se realizeaza prin intermediul sistemului piezo-electric foarte usor, cu ajutorul unui buton.

Soba ZILAN ZLN-8458 este capabila sa acopere un volum de pana la 100 mc, ceea ce inseamna o suprafata de aproximativ 37 mp.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de modul in care aceasta soba isi face treaba, fiindca reuseste sa incalzeasca foarte rapid incaperea. Functioneaza excelent, iar soba se ansambleaza foarte usor. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

ZILAN ZLN-8458 este o soba interesanta care asigura o eficienta pe masura asteptarilor. Este o alternativa foarte buna cu care poti incalzi o incapere, iar aici gasesti o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • usor de transportat
  • pret avantajos
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *