30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Pistol de vopsit Bosch PFS 1000

Aveti nevoie de un pistol de vopsit compact, care sa faca treaba buna si sa nu lase in urma picaturi sau pete, vopsind in acelasi timp rapid si uniform? Noul model de pistol de vopsit Bosch PFS 1000 este ideal pentru vopsit atat la exterior, cat si la interior, terminand treaba rapid si sigur, fara prea multe batai de cap.

Aparatul este confectionat dintr-un plastic foarte rezistent, avand un furtun flexibil cu lungimea de 1,3 metri. Datorita carcasei foarte compacte si a greutatii de doar 2kg, pistolul de vopsit Bosch 0603207000 PFS 1000 este foarte usor de manevrat si folosit. Cureaua speciala pentru umar ii asigura o mai mare portabilitate iar duza pentru lacuri si emailuri fac din acest model unul complex, putand sa vopsiti lemn fara prea multe batai de cap.

Capacitatea rezervorului de vopsea este de 800ml, ceea ce reprezinta un argument pro pentru acest model, putand sa vopsiti dintr-o singura mana o suprafata foarte mare. Puterea de 410W va asigura un debit de 110ml/minut, suficient de rapid pentru a termina in cateva minute.

Comutatorul Easy Select va ajuta sa reglati debitul de vopsea astfel incat sa lucrati cat mai comod si fara stres iar tehnologia Spray Control va ajuta sa acoperiti uniform suprafata dorita, proiectul dvs fiind rezolvat la perfectie intr-un timp cat mai mic.

Pareri de la clienti

Clientii se declara total multumiti de Bosch PFS 1000, spunand despre aparat ca este un pistol de vopsit care isi face treaba simplu si rapid, fiind in acelasi timp foarte usor de folosit. Din acest motiv este si unul dintre cele mai vandute pistoale de vopsit din magazinul online.

Concluzii autor

Raportul calitate-pret este unul mai mult decat excelent, Bosch PFS 1000 meritand titlul de best seller la aceasta categorie de aparate pentru vopsit. Pistolul pentru vopsit Bosch PFS 1000 este ideal pentru fiecare casa, avand posibilitatea sa vopsiti la interior sau exterior fara a apela la firme specializate sau mesteri!

Recenzii pe scurt: Pistol de vopsit Bosch 0603207000, PFS 1000

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Usor de folosit
  • Aplicabilitate interior/exterior
  • Debit 110ml/minut
  • Tehnologie Spray Control
  • Raport calitate-pret excelent

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *