16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Mastery PRO-SG950

Ai nevoie de un pistol de vopsit cu putere mare pentru lucrarile de pe langa casa si de ce nu, de la interior? Pistolul de vopsit Mastery PRO-SG950, 950 W este exact ceea ce cauti, fiind util in orice actiunea care presupune vopsitul interiorului sau al lemnului, datorita sistemului integrat in maner ce permite reglarea fara trepte a debitului de vopsea pe care il doriti. In functie de aplicatie si suprafata pe care vopsiti, puteti alege unul dintre cele trei jeturi presetate de pulverizare, orizontal gros, vertical gros sau circular.

Mastery PRO-SG950 vine la pachet cu doua duze de dimensiuni diferite, duza de 2,6mm fiind ideala pentru acoperirea sufrafetelor mari iar cea de 1,8mm fiind recomandata pentru acoperiri fine.

Sistemul Quick-Release cu care este inzestrat acest pistol de vopsit va permite o curatare rapida a duzelor si a recipientului de vopsea. Pachetul contine o palnie care va permite masurarea vascozitatii vopselelor. Cu acest aparat de vopsit electric puteti acoperi foarte usor si suprafete ce nu sunt verticale.

Pareri de la clienti

Clientii se declara destul de multumiti de achizitia facuta, singurul minus de care amintesc este acela ca se incinge putin, ceea ce pentru unii deranjant, insa probabil l-au folosit incontinuu pe o suprafata destul de mare. In rest nu au fost identificate probleme majore, ceea ce a dus la un scor destul de bun pentru aparatul de vopsit Mastery PRO-SG950.

Concluzii autor

Consideram ca Mastery PRO-SG950 este foarte util in orice casa, avand posibilitatea sa va sugraviti fara prea mari batai de cap si cu costuri reduse. Raportul calitate-pret al acestui pistol de vopsit este unul corect si foarte bun, ceea ce ne face sa il recomandam sa il cumparati la un pret excelent.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Putere mare 950W
  • Sistem Quick-Release

Argumente CONTRA

  • Se incinge putin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *