30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips-AVENT SCF286/03

Dragi cititori, revenim cu un nou model de sterilizator foarte practic si eficient. Pentru ca in primii ani de viata ai celui mic suntem mult mai grijulii si preocupati de igiena sa, sterilizatorul electric Philips-AVENT SCF286/03 ar putea fi de mare folos in acest sens. Va invitam sa vedeti despre ce este vorba!

Philips-AVENT SCF286/03 este un biberon electric prevazut cu o capacitate pentru apa de 330 ml. Presupune functionalitate 4 in 1:

  • pentru sterilizarea suzetelor prezinta configuratie mica
  • pentru sterilizarea biberoanelor, farfuriilor pentru copii mici , cutitelor si a furculitelor prezinta configuaratie medie
  • pentru sterilizarea a 6 biberoane prezinta configuratie mare
  • pentru precuratarea faciala a biberoanelor si a a altor accesorii detine cos itnegrat pentru masina de spalat vase

Datorita dimensiunilor reglabile ocupa destul de putin spatiu.

Biberoanele si toate accesoriile celui mic vor fi sterilizate in doar 6 minute. Dupa ce aparatul isi incheie activitatea, se va opri automat, in acest mod va exista o siguranta mai mare si un consum redus.

Aparatul este capabil sa distruga pana la 99.9% dintre germenii daunatori care ar putea pune sanatatea copilului tau in pericol. Acesta foloseste o sterilizare pe baza de abur natural, ce s-a dovedit a fi extrem de eficienta.

Aparatul masoara 29 cm latime, 16 cm inaltime si 15 cm adancime.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de modul in care acest aparat isi face treaba, fiind preavazut cu o serie de accesorii foarte interesante. Nu au fost identificate probleme majore, prin urmare considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Philips-AVENT SCF286/03 este un aparat foarte util si eficient in orice locuinta, cu atat mai mult cand ai copii mici. Sterilizeaza excelent biberoanele si accesoriile celor mici, iar clientii sunt multumiti. Aici gasesti si o oferta de pret actualizata.

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.2/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • sterilizator 4 in 1
  • sterilizare cu abur
  • oprire automata

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *