24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Philips-AVENT SCF284/03

Philips-AVENT SCF284/03 este un sterilizator electric cu aburi 3 in 1 care a fost conceput special pentru a face sterilizarea mai usoara si mai rapida, fiind proiectat pentru toate tipurile de biberoane, atat cu gat larg, cat si cu gat ingust, precum si diverse pompe de san si accesorii. Este fabricat din materiale fara BPA iar dimensiunile sunt reglabile, ocupand astfel mai putin spatiu in bucatarie.

Ciclul de sterilizare al biberoanelor este de 6 minute, sterilizarea cu abur omorand pana la 99,99% din germeni daunatori. La sfarsitul programului de sterilizare, aparatul se opreste automat pentru consum de energie si mai multa siguranta.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat sterilizatorul Philips-AVENT SCF284/03 se declara multumiti de capacitatea mare a aparatului, precum si de modul in care sterilizeaza biberoanele si nu numai. Acestia il lauda pentru usurinta in utilizare, dar si pentru faptul ca este foarte rezistent atunci cand este folosit intens in fiecare zi, facand fata cu brio tuturor provocarilor.

Concluzii autor

Sterlizatorul electric cu abur 3 in 1 Philips-AVENT SCF284/03 este un aparat ce merita achizitionat, avand un raport calitate-pret avantajos si o durabilitate ridicata, usurandu-le munca tinerelor mamici.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Toate tipurile de biberoane
  • Sterilizator 3 in 1
  • Raport calitate-pret

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *