27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bicicleta Magnetica Fitness Techfit B450

Bicicleta eliptica TECHFIT B450 este construita pentru a se adresa pentru persoanele toate varstele. Techfit B450 dispune de un sistem de franare magnetica cu 8 nivele de rezistenta, volanta cu o greutate de 7 kg si un afisaj electronic cu 6 functii.

Bicicleta fitness de la TECHFIT B450 prezinta o sa si un ghidon ajustabil, pedale cu curea, fiind proiectata pentru a fi utilizata in casa, atunci cand nu dispuneti de prea mult timp liber pentru a face exercitii in parc sau la sala.

Cele 6 functii pe care le are aceasta bicicleta eliptica pentru fitness sunt de afisare: Timp, Viteza, Distanta, Calorii, Puls, ODO (istoric kilometri), fiind realizata cu scopul de tonifiere, pierdere in greutate, recuperare dupa accidentari (la recomandarea medicului). Deasemenea, aceasta se adreseaza persoanelor care sunt nevoite sa faca recuperare medicala sau cele suprafonderale, cu probleme de articulatie etc.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat aceasta bicicleta magnetica TECHFIT B450 sunt foarte multumiti de rezultatul obtinut in urma exercitiilor, fiind ideal chiar si in cazul recuperarilor dupa accidentari, insa doar la recomandarea medicului. Deasemenea acestia se declara multumiti de raportul calitate-pret, de care afirma ca este unul excelent, precum si de modul in care este impachetat, fiind foarte usor de montat.

Concluzii autor

Consider ca bicicleta eliptica Fitness Techfit B450 este o investitie buna pentru persoanele care nu dispun de prea mult timp pentru a face exercitii in parc sau la sala, precum si pentru cei care sunt nevoiti sa faca recuperare medicala, la avizarea medicului. O puteti gasi aici la oferta, la un pret foarte bun!

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • Usor de montat
  • Display LCD cu 6 functii
  • Raport calitate-pret excelent

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *