30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light CEC-3515

Intentionezi sa achizitionezi un cuptor electric, insa bucataria nu iti permite sa te orientezi asupra unui produs prea mare? Cu toate acestea, cuptorul electric Star-Light CEC-3515 poate fi o alegere eficienta si foarte practica. In continuare, vom analiza pe larg acest produs pentru a verifica daca esti ceea ce ai nevoie sau nu.

Analizand din aproape in aproape acest cuptor, incepem cu partea estetica. Ei bine, cuptorul prezinta o carcasa destuld e simpla, de culoare alba. Panoul de comanda este amplasat lateral, pentru a iti fi intotdeauna la indemana. Ca si dimensiuni, inreigistreaza: 530 s 380 x 365 mm ( W x D x H) si o greutate de 8.2 kg.

Cuptorul Star-Light CEC-3515 dispune de o capacitate de 35 de litri, inreigstrand o putere de 1500 W. Inregistreaza o temperatura maxima de 230 de grade Celsius, pe care o poti seta pe patru nivele.

Referitor la functiile din dotare, cuptorul prezinta:

  • Incalzire inferioara – functioneaza doar elementul de incalzire, regasit in partea inferioara.
  • Incalzire superioara – potrivit pentru a rumeni preparatele.
  • Incalzire inferioara si superioara – functionand ambele elemente, va fi ideal pentru a pregati prajituri cu umplutura sau pentru prajirea alimentelor.
  • Incalzire superioara cu ventilatie – potrivit pentru grill, in conditiile in care caldura va fi suflata prin partea superioara impreuna cu ventinaltorul, astfel incat vei putea pregati si bucati mari de carne.
  • Incalzire inferioara cu ventilatie – potrivit pentru pizza
  • Convectie – caldura va fi emisa de ambele elemente de incalzire, iar cu ajutorul ventilatorului, aceasta va fi distrivuita uniform, in toata cavitatea interioara.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este un aparat foarte practic si eficient ce nu i-a dezamagit niciodata. Au reusit sa prepare alimente, care pana atunci nu au reusit si sunt chiar incantati de modul facil de utilizare. Mai mult, au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Cauta produsele cele mai eficiente, care sa iti reprezinta punctual nevoile. Fiecare dorim sa demonstram ca putem mai mult, insa de multe ori ne lipseste aparatura necesara. Nu mai sta pe ganduri si alege cuptorul Star-Light CEC-3515 daca iti doresti un aparat mic, practic si eficient, care te va ajuta in prepararea diverselor tipuri de alimente. Aici poti verifica si oferta de pret.

8.9

Calitate

9.0/10

Design

8.5/10

Usurinta folosire

9.1/10

Utilitate

8.9/10

Eficienta energetica

9.0/10

Argumente PRO

  • pret avantajos
  • potrivit si pentru bucatarii mai mici

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *