25 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light CER-4818

Cauti un cuptor electric practic si eficient care sa iti fie de mare ajutor in bucatarie? Ar putea sa te intereseze si cuptorul electric Star-Light CER-4818 despre care vom discuta in continuare. Daca esti interesat sa afli toate detaliile necesare despre acest model de cuptor, urmareste-ne in continuare.

Star-Light CER-4818 este primul model de cuptor din seria CER, Star-Light avand, pana in acest moment 3 serii: CEL, CEC si CER.

 • CEL – reprezinta seria cea mai simpla, ce presupune diverse functii de coacere, insa nu detine program de convectie.
 • CEC – constituie o serie mai avansata, exista si programul cu convectie.
 • CER – reprezinta ultima serie, are atat programe de convectie, cat si program cu rotisor.

Modelul in discutie este prevazut cu un design simplu, carcasa fiind neagra, iar lateral sunt amplasate butoanele rotative de unde vei selecta programul dorit. Aparatul masoara 581 X 425 X 376 mm ( l x L x A) si cantareste 9.9 kg.

Star-Light CER-4818 ofera o capacitate foarte generoasa de 48 de litri, astfel incat vei putea pune la rotisor chiar si pui mai mari. Puterea maxima este de 18000 W fiind o valoare potrivita pentru a prepara cel mai delicios grill.

Temperatura maxima este de 230 de grade Celsius, fiind mai mult decat suficienta si, de cele mai multe ori, nu vei utiliza cuptorul la temperatura maxima.

Programele de coacere cu care este dotat acest cuptor sunt:

 • Convectie – probabil va fi programul cel mai des utilizat, fiindca va functiona atat elementul de incalzire inferior, dar si cel superior. De asemenea, ventilatorul amplsat in spatele cuptorului va avea rolul de a distribui uniform caldura.
 • Incalzire superioara cu ventilatie – caldura este suflata din partea superioara, fiind asistata de ventilator, astfel ca va fi foarte eficient in prepararea bucatilor mari de carne cu os, carnati ori paine prajita.
 • Incalzire inferioara si superioara – functionand ambele elemente de incalzire – inferior si superior – este recomandat pentru prepararea prajiturilor cu umplutura.
 • Incalzire superioara cu rotisor – permite pregatirea diferitelor tipuri de carne, de dimensiuni reduse, la rotisor.
 • Rotisor cu convectie – functioneaza ambele elemente de incalzire impreuna cu ventilatorul, astfel ca vei putea pregati bucati mari de carne la rotisor sau chiar un pui intreg. Va fi distribuita o temperatura uniforma in toata cavitatea cuptorului.

La ora actuala, acest cuptor este considerat a fi unul dintre cele mai bune modele aflate in portofoliul Star-Light, care mai presupune si semnalarea acustica la terminarea programului.

Insa, fiindca dorim sa pune in valoare toate aspectele produselor pe care le prezentam, trebuie sa mentionat faptul ca producatorul a proiectat aceleasi 4 nivele de temperatrura – 90, 140, 190 sau 230 de grade Celsius. Astfel, in cazul in care vei dori sa setezi o temperatura incadrata in aceste intervale, va trebui sa pozitionezi selectorul unde consideri ca s-ar potrivi cel mai bine, dar nu vei sti cu exactitate temperatura.

Pareri de la clienti

Clientii au pus in valoare faptul ca acest model de cuptor functioneaza cat se poate de bine, avand o capacitate mai mult decat generoasa, ceea ce le ofera maxima flexibilitate. Cu alte cuvinte, au putut prepara toate tipurile de carne, chiar sa adauge pui intregi la rotisor. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Cuptorul electric Star-Light CER-4818 este un produs foarte practic si eficient, oferind o capacitate generoasa si functii diversificate. Cum face parte din ultima serie de cuptoare electrice, nici nu aveam alte asteptari de la aparat. Mai mult, vine la pachet cu o oferta de pret foarte avantajoasa pe care o poti verifica aici.

8.9

Calitate

9.4/10

Design

8.6/10

Usurinta folosire

9.0/10

Utilitate

8.6/10

Eficienta energetica

9.0/10

Argumente PRO

 • capacitate foarte mare
 • rotisor
 • programe convectie

Argumente CONTRA

 • 4 nivele de temperatura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *