30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Review Rowenta Dualio 2in1 IR5010

Rowenta Dualio 2in1 IR5010 este o aeroterma foarte practica si utila in orice locuinta, acolo unde incalzirea reprezinta o problema. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli tot ceea ce te intereseaza despre acest produs!

Aeroterma Rowenta Dualio 2in1 IR5010 este un produs 2 in 1 prevazut cu functia de ventilae si radianta. Gratie combinatiei dintre rezistenta si convector, aceasta asigura o incalzire omogena, dar si siguranta in utilizare. Protectia IP21 ofera siguranta deplina chiar si atunci cand aparatul intra in contact cu apa sau medii umede.

Aceasta are o putere de 2000 W, iar gartie ventilatorului, aerul este impins prin zona frontala astfel incat caldura se va resimti destul de rapid.

Detii controlul asupra temperaturii din camera prin intermediul termostatului din dotare sau il poti seta pe trapta de protectie impotriva inghetului, ce nu va permite temperaturii sa scada sub 0 grade Celsius.

Datorita manerului ergonomic, poti muta foarte usor aparatul dintr-o camera in alta ori de cate ori ai nevoie. In plus, cablul va fi stocat in spatiul special, pentru a nu te incura prin casa.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest produs isi face treaba exact asa cum s-au asteptat, iar pentru ei este aparatul potrivit. Sustin ca este compact si se incalzeste foarte repede. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Aeroterma Rowenta Dualio 2in1 IR5010 este un aparat foarte util in orice locuinta ce reuseste sa isi faca treaba in parametrii optimi. Se incinge rapid si poate fi amplasat si in incaperi precum baie sau bucatarie, datorita protectiei IP21. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret propusa, poti intra aici.

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • protectie IP21
  • usor de transportat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *