24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Heinner HOH-D11

Heinner HOH-D11 este un calorifer electric cu ulei ce ar putea fi o alternativa de luat in calcul pentru incalzirea locuintei. Este prevazut cu 11 elementi, iar mai multe detalii vom prezenta in continuare.

Caloriferul electric Heinner HOH-D11 are o putere de 2500 W si este prevazut cu trei trepte de putere ce inregistreaza un consum de 1000 W, 1500 W si 2500 W. Dispune de termostat de camera prin intermediul caruia vei reusi sa menti temperatura constanta, dar poti obtine si economii cu energia electrica.

Este prevazut cu siguranta impotriva supraincalzirii si protectie impotriva rasturnarii, ceea ce il transforma intr-un aparat cat se poate de sigur.

Il poti muta foarte usor dintr-o camera in alta fiind dotat cu roti de transport.

Dimensiunile aparatului sunt de 66.5 x 25 x 53 cm (l x L x A) si cantareste 13.4 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au declarat ca produsul in cauza reuseste sa se incalzeasca destul de rapid, iar consumul este unul destul de mic. Sunt incantati de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Heinner HOH-D11 este un calorifer practic si foarte util in orice locuinta, iar clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta. In plus, aici poti beneficia si de o reducere de pret destul de buna.

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare
  • pret rezonabil
  • functie eco

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *