29 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Review CleverDog

CleverDog este un baby monitor foarte util indeosebi cand ai copii foarte mici sau chiar nou-nascuti. Practic, vei putea sa ii supraveghezi in permanenta, fara sa fii fizic langa ei la momentul respectiv. Insa, inainte de toate, iti propunem sa afli toate detaliile necesare despre produs si sa verifici daca este ceea ce necesiti.

Aparatul este unul foarte interesant in masura in care detine o gama foarte variata de functii. Printre acestea se numara monitorizarea video, detectarea miscarii, sistemul de alarma cu avertizare in timp real pe Android sau iOS, control infrarosu si asa mai departe.

Poti urmari copilul foarte simplu, direct de pe telefonul mobil sau tableta. Aparatul va detecta orice miscare si va incepe instant inregistrarea. Dispune de auto inregistrare, localizand fotografii foarte rapid in ordine cronologica.

De asemenea, poate fi folosit si pe post de camera de supraveghere, de ce nu? Are posibilitatea de a capta imagini in miscare, transferand mesajul de alarma pe orice dispozitiv wireless conectat la camera.

Pachetul contine o camera foto/video, un cablu de alimentare Micro USB cu lungimea de 1.5 m, un suport pentru fixare si, desigur, manualul de utilizare unde iti va explica cu exactitate ceea ce ai de facut.

Rezolutia imaginilor este de 720 x 576 pixeli si dispune de slot card unde vor fi stocate inregistrarile. Un MicroSD cu capacitatea de maxim 32 dB poate stoca pana la 7 zile.

De asemenea, aparatul prezinta si microfon si minidifuzor incorporat, pentru a putea si asculta, nu doar vedea.

Dimensiunile camerei sunt de 114 x 43 x 33.5 mm si cantareste doar 240 grame.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca aparatul se descurca eficient si reprezinta o buna achizitie. De asemenea, au mai adagat faptul ca imaginile sunt suficeint de clare, iar sunetul destul de calitativ. In ansamblu, acestia considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

CleverDog este un aparat de monitorizare baby monitor foarte practic si chiar vine la pachet cu un pret rezonabil pe care il poti vedea aici. Clientii confirma faptul ca isi fac treaba foarte bine cu ajutorul sau si il recomanda mai departe.

Review pe scurt: CleverDog

7.2

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.9/10

Design

9.2/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Poate fi conectat la telefon, tableta sau laptop
  • Detectare miscari
  • Alarma in timp real
  • Design placut

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *