30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Concept RK3171 este un fierbator electric foarte bun, prevazut cu functii si sisteme  modrne ce ofera un mod de utilizare sigur. Va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.Fierbator Concept RK3171 review

Fierbatorul Concept RK3171 este un model realizat din materiale de calitate cu perte dublu ce nu permite incalzirea aparatului in exterior atunci cand este conectat la priza, ceea ce inseamna ca nu va mai exista riscul de a va frige. Puteti aseza fierbatorul pe baza din orice unghi doriti. Este fabricat din inox lucios, avand un design elegant ce se va integra excelent in orice decor.

Fierbator Concept RK3171 pareriAcesta pune la dispozitie o capacitate de 1.7 litri si dispune de termostat ce permite reglarea temperaturii la 70, 80, 90 sau 100 de grade Celsius. Este o functie tare ingenioasa pe care nu o gasim la foarte multe modele. Mai mult decat atat, fierbatorul mai dispune de o functie interesanta – cea de pastrare la cald ce mentine apa fierbinte mai mult timp.

De asemenea, Concept RK3171 este echipat si cu filtru anti-calcar ce permite curatarea sa usoara, ajutand aparatul sa ramana curat si sa ii asigure o durata de viata mare, fara efort din partea utilizatorului. Este prezent si sistemul de siguranta ce presupune oprirea imediata a aparatului indata ce apa a atins temperatura setata sau daca ati pornit aparatul fara a adauga apa in interior. Totodata, dispune si de semnal acustic atunci cand aparatul este pus corespunzator pe baza, cand setata temperatura sau cand apa atinge temperatura setata.

Concluzii si Pareri de la clienti

Fierbatorul Concept RK3171 este un model foarte performant, extrem de practic si elegant ce poate constitui o alternativa inspirata. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere excelenta optand pentru acest model, care dispune de functii avansate pe care nu le pot gasi la orice fierbator electric si se integreaza foarte frumos in bucataria lor si din punct de vedere estetic. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Concept RK3171

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie de reglare a temperaturii
  • Sisteme de siguranta
  • Functie mentinere la cald
  • Design elegant

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *