22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Concept Furios Go VP5153 este un aspirator fara sac usor de manevrat, cu ajutorul caruia poti aspira intreaga casa mai usor. Este prevazut cu tub telescopic si recipient spatios, insa despre toate acestea si multe altele vom discuta in continuare.

Aspiratorul Concept Furios Go VP5153 este prevazut cu o putere de 700 W si dispune de un recipient de colectare a murdariei, ce pune la dispozitie o capacitate de 2 litri. Acesta poate fi detasat foarte usor pentru a fi curatat, fiind mult mai practic decat sacii clasici.

Este dotat cu filtru HEPA 13 ce presupune retinerea particulelor poluante din aer, eliminand ulterior un aer mult mai curat. Este ideal pentru persoanele care sufera de alergii sau astm.

Sistemul tip ciclon consta in forta centrifuga care actioneaza impotriva impuritatilor in timpul rotatiei aerului evacuat si a centrifugarii lor ulterioare in recipientul de colectare. Principalul avantaj al acestuia consta in puterea constanta de aspirare.

Printre accesoriile cu care vine la pachet se numara duza universala pentru pardoseli ce ajuta la curatarea covoarelor, mochetelor, presurilor si mobilierului tapitat, duza pentru pardoseli, dar si duza pentru spatii inguste.

Cablul de alimentare are o lungime de 6 metri, raza de operare ajungand la 9 metri.

Este un model usor de manevrat si foarte practic, avand o greutate de doar 2.6 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept Furios Go VP5153 este un aspirator fara sac puternic si usor de manevrat, un ajutor de nadejde in orice locuinta. Cumparatorii sunt multumiti de produsul in discutie si declara ca isi face treaba eficient, asa cum se asteptau. In plus, apreciaza gama variata de accesorii din dotare astfel ca pot curata foarte bine orice fel de zone, chiar si locuri greu accesibile, fara prea mare efort. Il recomanda mai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Concept Furios Go VP5153

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Accesorii

9.6/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Putere de aspirare buna
  • Filtru HEPA 13
  • Usor de manevrat
  • Dimensuni reduse

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *