22 mai 2024
Saltea ortopedica, Concept, Luxury, 140x200x32 cm

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Concept Luxury este o saltea ortopedica prevazuta cu plasa de arcuri ce ofera o sustinere eficienta corpului punand la dispozitie un nivel de fermitate ridicat. Totodata, trebuie avut in vedere faptul ca aceasta este potrivita pentru persoane cu greutati de pana la 100 de kg.

Salteaua Concept Luxury este realizata cu ajutorul sistemului de arcuri Hercules si ofera proprietati ortopedice si anatomice. Sustine eficient corpul ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. Este o optiune foarte buna si pentru cei care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui.

Totodata, salteaua Concept este prevazuta cu strat dublu de feltru; primul strat fiind mai tare, iar cel de-al doilea mai moale, creand astfel o buna elasticitate si confort. Pe zonele laterale a fost utilizata spuma cu densitate mare, dar si o bordura decorativa.

Pentru o manipulare mai usoara a produsului, au fost brodate si niste manere speciale. Invelisul saltelei este realizat din bumbac tratat antibacterian si antialergic, din vascoza cu textura marita, ce ofera o buna ventilare, pentru ca toata umzeala rezultata in timpul somnului sa fie eliberata rapid. In acest fel, mucegaiul si bacteriilor nu vor avea sansa de a se dezvolta in interiorul sau.  In plus, intretinerea ei este foarte simpla, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare caci ar putea deteriora ireversibil produsul.

Dimensiunile saltelei sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 32 cm grosime, avand o greutate de 40 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept Luxury  este o saltea confortabila si rezistenta, ce asigura o buna sustinere corpului si un somn linistit. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca produsul in discutie a fost o alegere inspirata pentru nevoile sale. Sustine foarte bine corpul, amelioraza durerile de spate, ba chiar ajuta la disparitia lor. Dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti, ceea ce i-a determinat sa o recomande mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Concept Luxury 140x200x32 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.6/10

Confort

9.7/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Confortabila si rezistenta
  • Usor de intretinut

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *