30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Setul de bucatarie Irim Lara poate fi o alegere potrivita pentru cei care doresc sa isi mobilize bucataria cu un buget mai mic, dar intr-un stil modern, incadrandu-se foarte bine si in spatii mai mici. Daca este o varianta buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Bucataria Irim Lara este realizata din PAL si este disponibila in varianta sonoma dark. Setul include opt piese si anume: trei corpuri suspendate si patru corpuri asezate pe podea, respectiv blatul cu lungimea de 200 de cm. Blatul este termorezistent si are grosimea de 28 de mm. Prezinta masa de chiuveta, doua corpuri superioare cu o usa, un corp inalt, un corp superior cu vitrina si doua usi, doua corpuri inferioare cu o usa si un sertar si o  masca de chiuveta.

Setul nu include chiuveta si bateria, insa detine manere, balamale si alte accesorii necesare pentru montaj.

Set Bucatarie Irim Lara, 240x47x202 cm, Sonoma dark review

Concluzii si Pareri de la clienti

Asadar, setul de bucatarie Irim Lara poate fi o varianta inspirata pentru bucatarii moderne, la un pret rezonabil. A primit feedback pozitiv si din partea cumparatorilor care sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere potrivita. Este foarte usor de montat, schitele sunt excplicite, bucataria arata bine, sertarele sunt spatioase si bine organizate. In ansamblu, sunt multumiti de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Irim Lara

9.3

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design modern
  • Spatioasa si bine organizata
  • Usor de montat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *