22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Tesla RS2400M este un model de frigider cu o usa ieftin si practic, al carui interior este bine organizat astfel incat sa puteti depozita alimentele intr-o ordine cat mai buna. Daca este sau nu o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, veti descoperi in materialul pe care l-am pregatit.

Frigiderul Tesla RS2400M prezinta o capacitate de 230 de litri, insa este important de mentionat faptul ca nu dispune de congelator. Interiorul este organizat cu ajutorul a doua compartimente speciale pentru depozitarea fructelor si a legumelor, iar mai sus, prezinta patru rafturi din sticla securizata ce pot fi reglate pe inaltime. Usa frigiderului dispune si ea de patru rafturi din plastic unde puteti depozita oua, recipiente mai mici, sticle, borcane etc.

Tesla RS2400M review

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 128 kWh.

Totodata, presupune un mod de operare silentios, nivelul de zgomot inregistrat nedepasind 40 dB.

Dimensiunile frigiderului sunt de 142 cm inaltime, 55 cm latime si 55 cm adacime, avand o greutate de 37 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tesla RS2400M este un model de frigider pe care il consideram potrivit pentru camere de camin, case de vacanta sau apartamente de inchiriat, reprezentand o solutie rezonabila ca pret si eficienta. Cumparatorii sustin ca produsul in cauza indeplineste intocmai cerintele pe car ele aveau, fiind un produs foarte bine organizat, realizat din materiale de buna calitate ce face fata cu succes conditiilor date. In opinia lor, raportul calitate/pret pentru acest produs este unul avantajos.

Review pe scurt: Tesla RS2400M

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizat
  • Rafturi rezistente
  • Silentios
  • Economic

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *