30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light FCF50GRTS

Atunci cand ai nevoie de un aragaz ieftin, dar eficient, iti recomandam aragazul Star-Light FCF50GRTS. Gatitul devine mai usor atunci cand alegi cele mai potrivite aparate nevoilor tale. In continuare, vei putea afla tot ceea ce te intereseaza despre acest aragaz propus de brandul romanesc, pe care toata lumea cred ca il cunoaste.

Din perspectiva estetica, aragazul Star-Light FCF50GRTS este prevazut cu un design modern, iar culoarea sa argintie face aparatul destul de usor de asortat. Frontal, sunt amplasate butoanele de unde vei putea aprinde fiecare arzator.

Prezinta alimentare pe gaz si este prevazut cu 4 arzatoare, de dimensiuni diferite: doua normale, unul mic si unul mare. Puterea acestora variaza, astfel ca arzatorul mare inregistreaza o putere de 2.5 kW, cele doua normale cate 1.65 kW fiecare, iar cel mic 0.9 kW. Gratarul din dotare este realizat din fier.

Aragazul Star-Light FCF50GRTS prezinta aprindere electrica, astfel inat sa poti aprinde arzataorele mai usor, direct din buton. Cuptorul acestuia prezinta o capacitate de 56 litri si este prevazut cu functia de rotisor, pentru a prepara cat mai eficient bucatile mari de carne.

Functia timer va fi de mare folos pentru a nu uita de preparate pe foc, astfel existand riscul de a le arde. Imediat ce timpul s-a scurs, vei fi avertizat.

Cuptorul prezinta iluminare interioara pentru a nu mai deschide de fiecare data usa cuptorului cand doresti sa verifici preparatul.

Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 50 x 50 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca pe langa design-ul foarte modern al aparatului, este si foarte eficient, in masura in care iti permite sa intreprinzi orice tip de activitate culinara. Este usor de utilizat si curatat, iar in ansamblu, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Cauta de fiecare data cele mai apropiate produse nevoilor tale pentru a obtine rezultatele scontate. Iti recomandam aragazul Star-Light FCF50GRTS daca iti doresti un produs ieftin, care sa isi faca treaba in parametrii normali. Nu este un produs pretentios, iar clientii se declara multumiti de modul sau de functionare. In plus, aici poti verifica o oferta de pret foarte buna.

8.5

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

8.4/10

Pret

8.8/10

Design

8.6/10

Argumente PRO

  • design modern
  • timer
  • rotisor
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *