15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Star-Light FCF50WI

Fiindca aragazul face parte din seria electrocasnicelor de care nu te-ai putea lipsi, sfatul nostru este sa te orientezi cat mai bine, pentru a alege produsul cel mai bun. Iti facem, de aceasta data, cunostinta cu aragazul Star-Light FCF50WI, un model foarte ieftin, dar care ti-ar putea fi de ajutor, mai ales in cazul in care nu esti atat de pretentiosi.

Incepand cu partea de design, discutam de un aragaz destul de simplu, avand carcasa de culoare alba. Frontal, sunt amplasate butoanele de unde vei aprinde arzatoarele.

Aragazul Star-Light FCF50WI este prevazut cu alimentare pe gaz si patru arzatoare, a caror dimensiuni variaza: unul mare, doua normale si unul mic. Puterea acestora variaza, astfel ca arzatorul cel mare inregistreaza o putere de 3 kW, cele doua normale cate 1.78 kW fiecare, iar cel mic 0.88 kW.

Cuptorul inregistreaza o capacitate de 54 litri, suficient de mare pentru a iti permite sa desfasori cam orice tip de activitate culinara.

Dispune de aprindere electrica, pentru a putea aprinde arzatoarele de la nivelul plitei sau cuptorul mai rapid si mai usor.

Masoara 89 x 50 x 55 cm(l x L x A).

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de acest aragaz, care desi este un model destul de ieftin, s-a dovedit a fi neasteptat de eficient. Cavitatea cuptorului este suficient de mare, arzatoarele destul de puternice, iar in mare parte nu au ce sa ii reproseze. Totodata, clientii mai apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Daca esti in cautarea unui aragaz ieftin, dar care sa isi faca treaba foarte bine, cu siguranta te-ar atrage aragazul Star-Light FCF50WI. Este un aragaz destul de simplu, atat din perspectiva design-ului, cat si a functiilor din dotare. In plus, pretul de achizitie este unul foarte avantajos si il poti vedea aici.

7.9

Calitate

7.5/10

Fiabilitate

8.0/10

Pret

8.5/10

Design

7.7/10

Argumente PRO

  • aprindere electrica
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *