22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Up Mini 2

Iti facem cunostinta cu o imprimanta 3D deosebita! Imprimanta Up Mini 2 este un model interesant care vine la pachet cu o serie de avantaje despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui articol.

Up Mini 2 este primul model de imprimanta din seria UP prevazuta cu panou de control de tip touchscreen si, mai ales, conexiune Wi-fi. Astfel, in calitate de utilizator, iti va fi mult mai usor sa controlezi imprimanta doar descarcand o aplicatie pe smartphone.

Poti realiza primul print in format 3D, chiar la 15 minute dupa instalarea acestei imprimante. Vine la pachet cu o aplicatie software foarte facil de utilizat si instalat.

Dispune de filtru HEPA, reducand emisiile printer-ului, astfel oferind un mediu de lucru sanatos, dar si sigur.

Imprimanta Up Mini 2 masoara 12 x 12 x 12 cm si cantareste doar 4 kg.

Acest model de imprimanta 3D poate fi utilizata atat in cadrul institutiilor publice precum scoli, universitati, ateliere, cat si in acasa.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest model de printer pe care il considera foarte eficient. Le-a atras atentia faptul ca poate fi conectat la Wifi, iar pe de alta parte, este si usor de transportat. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Up Mini 2 este un model de imprimanta 3D foarte interesanta, ce prezinta posibilitatea de a fi controlata direct de pe smartphone, prin intermediul retelei Wi-fi. Ocupa un spatiu destul de restrans si poate fi mutata foarte usor, cantarind doar 4 kg. Verifica aici o oferta foarte buna de pret propusa!

9.3

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • conexiune Wi-fi
  • panou de control touchscreen
  • dimensiuni reduse

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *