30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Zass ZFT 1602

Zass ne propune un nou model de ventilator despre care vom discuta in cadrul acestui review. Este vorba despre modelul Zass ZFT 1602 ce ar putea fi solutia salvatoare in sezonul cald, in lipsa unui aparat de aer conditionat. Dar pana sa luati o decizie, va asteptam sa aflati tot ceea ce va intereseaza despre acest aparat.

Ventilatorul Zass ZFT 1602 ofera o putere de 50 W si trei trepte de viteza, ajustabile in functie de confortul resimtit. Dispune de functia de oscilatie ce ii va permite aparatului sa realizeze miscari-stanga dreapta, pentru o racorire mai rapida a incaperii.

Timer-ul iti va permite sa programezi incheierea activitatii aparatului, in maxim 120 de minute.

Vei controla ventilatorul exclusiv prin intermediul panoului de comanda amplasat pe picior, fiindca nu este prevazut cu telecomanda.

Inaltimea acestuia este reglabila, intre 98-130 cm.

Masoara 52 x 43 x 140 cm (l x L x A) si cantareste 3.49 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs pe timpul functionarii este de 51.7 dB.

Pareri de la clienti

In principiu, clientii sunt multumiti de aparat, fiindca reuseste sa racoreasca incaperea destul de rapid. Este foarte usor de utilizat si nu a creat niciun fel de probleme. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.


Concluzii autor

Ventilatorul Zass ZFT 1602 este un aparat util in perioadele caniculare, ce presupune o investitie considerabil mai mica daca am compara cu un aparat de aer conditionat. Este usor de montat, dar si de utilizat, deci poate fi potrivit si pentru persoane mai in varste care nu ar fi familiarizate cu tehnologia. Mai mult decat atat, poti verifica aici o oferta de pret foarte buna.

Opinii pe scurt: Zass ZFT 1602

8.7

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.7/10

Design

8.2/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de viteza
  • timer
  • oscilatie

Argumente CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *