27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Zass ZTF 1201

Indiferent ca te afli acasa sau la birou, ai nevoie de confortul dorit pentru un randament ridicat. Ideea este sa apelezi la cele mai potrivite produse care iti asigure confortul dorit. Discutam in continuare despre ventilatorul de birou Zass ZTF 1201 pentru a verifica ce beneficii aduce.

Ventilatorul Zass ZTF 1201 prezinta o putere de 46 W si patru trepte de viteza pentru a le adapta in functie de propriu confort. Este prevazut si cu functia de oscilatie prin realizarea unor miscari circulare stanga-dreapta, astfel incat aerul sa fie distribuit uniform in intreaga incapere.

Nu dispune de telecomanda, astfel ca il vei putea controla prin intermediul butoanelor amplasate la baza acestuia.

Masoara 50 x 30 x 20 ( D x H x W) si cantareste 2.2 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de viteza este de 51.7 dB.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca acest aparat le-a fost foarte util si practic in birou, acolo unde aerul devenea irespirabil. Reuseste sa racoreasca destul de eficient incaperea, iar investitia este una minima. Totodata, acestia considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Ventilatorul Zass ZTF 1201 reprezinta un aparat foarte practic, eficient in orice birou, cu atat mai mult daca in birou sunt foarte multe calculatoare, care vor produce si mai multa caldura. In lipsa unui aparat de aer conditionat, cu siguranta va fi de mare folos, iar aici poti viualiza si o oferta de pret.

8.7

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

8.8/10

Design

8.6/10

Argumente PRO

  • oscilatie
  • putere suficient de mare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *