14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Gree GWH12QB-K3DNA1C

Daca si tu te numeri printre persoanele care nu mai rezista fara un sistem de climatizare eficient pentru a trece mai usor peste temperaturile caniculare, atunci este timpul sa iei atitudine. Iti recomandam sa te orientezi asupra unui model de aparat de aer conditionat, iar in cadrul acestui articol, vom discuta pe larg despre Gree GWH12QB-K3DNA1C.

Aparatul destine o capacitate de 12000 BTU ceea ce il face potrivit pentru o incapere cu suprafete cuprinse intre 25 si 35 mp. Fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire, motiv pentru care nu va incarca foarte mult factura la curent.

Gree GWH12QB-K3DNA1C este prevazut cu tehnologia Inverter ce vizeaza optimizarea activitatii aparatului. Concret, compresorul va functiona gradual, temperatura dorita fiind atinsa mai rapid, iar ulterior intretinuta. Daca initial, va presupune un consum mai mare de resurse, iar ulterior, va fi necesara mentinerea cu un minim de resurse. Pe cicluri lungi, se vor inregistra economii la energia electrica.

Aparatul prezinta sistem de filtrare avansat, capabil sa purifice in totalitate aerul. Acesta va tine la distanta particulele de praf, polen si poluare, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. Va fi potrivit chiar si pentru persoanele predispuse sa dezvolte alergii.

Gree GWH12QB-K3DNA1C prezinta urmatoarele functii:

 • Racire si Incalzire – sunt cele doua functii de baza, ceea ce face ca aparatul sa fie potrivit atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece.
 • Ventilatie – prezinta mai multe trepte de viteza, pe care le vei regla dupa preferinte.
 • Dezumidificare – tine la distanta umiditatea din aer, evitand formarea mucegaiului.
 • Timer – permite setarea aparatului pe intervale de timp, independent de prezenta voastra.
 • Auto Restart – aparatului isi va relua activitatea dupa o eventuala pana de curent, conform ultimelor setari facute.
 • Dezghetare automata – functia activata pentru modul incalzire.
 • Turbo – implica intensificarea activitatii aparatului pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid, iar ulteiror doar mentinuta.
 • Autodiagnoza – identificarea unei probleme functionale in stare incipienta si semnalarea acesteia prin afisarea unui cod specific pe display, ce va trebui cautat in manualul de utilizare.

Unitatea interna masoara 79 cm lungime, 27.5 cm latime si 20 cm inaltime, cantarind 11 kg.

Totodata, unitatea externa masoara 84.2 cm lungime, 32 cm latime si 59.6 cm inaltime, cantarind 31 de kg.

In ceea ce priveste zgomotul produs, producatorii sustin ca nivelul maxim atins este de 42 db, o performanta foarte buna, astfel ca aparatul nu te va deranja in timpul functionarii. Aceasta valoare este pentru cea mai puternica treapta, deci pe trepte inferioare, zgomotul aproape ca este insesizabil.

Pareri de la clienti

Clientii considera acest aparat de departe unul foarte bun, care isi face treaba excelent si nu l-ar inlocui cu niciun alt produs. Sustin ca functioneaza foarte bine, este extrem de silentios, iar consumul inregistrat este foarte mic. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Gree GWH12QB-K3DNA1C este un aparat de aer conditionat, pe care personal, il recomand dovedindu-si eficienta. Ar fi cateva motive pentru care as recomanda acest aparat, iar printre acestea se numara capacitatea destul de mare, pretul avantajos, tehnologia Inverter si sistemul de filtrare. Sigur ca la acestea s-ar mai putea adauga si functii cu care este prevazut si design-ul placut, dar pe acestea le-as pune pe locul doi. Aici poti verifica o oferta de pret excelenta raportata la calitatea aparatului.

9.5

Calitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

 • tehnologie Inverter
 • eficienta energetica
 • capacitate generoasa
 • pret avantajos

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *