23 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Oster Versa OBL104X

Iti doresti cu adevarat un blender puternic si eficient pe care sa te poti baza oricand ai nevoie? Cu siguranta blender-ul Oster Versa OBL104X este alegerea cea mai potrivita pentru tine, oferind performante net superioare. In acest context, putem spune ca vei reusi sa scutesti si timp, pe care il poti doza altfel.

In primul rand, am remarcat la blender-ul Oster Versa OBL104X puterea mare de 1400 W. Nu exista foarte multe modele cu aceasta putere, de aceea este unul dintre cele mai bune si deosebite aparate. Acesta inregistreaza 28.000 de rotatii pe minut.

Inregistreaza o capacitate impresionanta de 1.9 litri. Nu lipseste nici functia Turbo care va creste eficienta aparatului, obtinand amestecul dorit in timp real.

Oster Versa OBL104X iti ofera posibilitatea de a mixa fructe si legume intregi, fara a mai fi sectionate, indiferent ca sunt proaspete sau congelate. De asemenea, poti prepara sosuri cremoase, supe creme, smoothie-uri ori chiar sa zdrobesti gheata.

In acest sens, a fost dotat cu 3 functii speciale:

  • smoothie
  • supe
  • sosuri

Activand functia Supa, ingredientele adaugate vor fi incalzite la 80 de grade celsius preparand astfel supe fierbinte si absolut gustoase.

Functia Smoothie este potrivita pentru preparea diverselor bauturi ce contin gheata.

Functia Sosuri permite prepararea de pesto, hummus, produse tartinabile, unt de arahide, ciocolata si multe alte preparate absolut delicioase. Totul este sa iti pui imaginatia la incercare si sa testezi cat mai multe retete.

Pareri de la clienti

Clientii confirma faptul ca cele promise de producatori nu sunt doar povesti si ca intr-adevar aparatul este eficient. In primul rand, diferenta intre acest model si modele mult mai ieftin consta in puterea aparatului si motorul de inalta calitate. Respectiva diferenta, se observa si in rezultatul final, desigur. Chiar daca pretul nu este accesibil tocmai tuturor buzunarelor, actualii clientii sustin ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Cu siguranta nu putem recomanda acest blender tuturor cumparatorilor. Este un model de blender pe care nu si l-ar putea permite toate persoanele, insa cei care ar putea achizitiona chiar ii sfatuiesc sa o faca. Blender-ul Oster Versa OBL104X se diferentieaza de alte produse mai ieftine, chiar prin calitatea oferita, care se poate observa in rezultatul final. Aici poti consulta si oferta de pret propusa.

9.4

Calitate

9.8/10

Usurinta in folosire

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

8.3/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • putere foarte mare
  • capacitate generoasa
  • functii speciale

Argumente CONTRA

  • pret destul de piperat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *