16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Albatros A23B2 este un cuptor electric care poate fi o solutie excelenta si pentru cei care se confrunta cu lipsa de spatiu. Se incadreaza perfect in orice bucatarie si va poate ajta atunci cand nu aveti posibilitatea de a integra un cuptor incorporabil.

Cuptorul Albatros A23B2 poate fi util in mai multe situatii. De pilda, puteti incalzi rapid mancarea in el, puteti prepara diferite retete de prajituri, fripturi si asa mai departe. Pune la dispozitie un volum de 18 litri si prezinta o putere de 1380 W, fiind excelent pentru a prepara o masa copioasa pentru doua persoane sau pentru a reincalzi mancarea.

Mai mult decat atat, aparatul permite reglarea temperaturii de la 90 de grade Celsius pana la 230 de grade Celsius, iar funcita timer va permite sa presetati activitatea aparatului in intervalul 1-60 de minute.

Albatros A23B2 include elemente de incalzire superioara, respectiv elemente de incalzire inferioara pentru o preparare uniforma a mancarii. Mai mult decat atat, dispune de geam dublu din sticla securizata ce rezista la temperatura de pana la 230 de grade Celsius.

Printre accesoriile din dotare se numara gratarul din inox, tava pentru prepararea diferitelor mancaruri si tavita pentru reziduuri ce face curatarea cuptorului mai facila.

Dimensiunile cuptorului sunt de 30 cm inaltime, 45 cm latime si 38 cm adancime, avand o greutate de 4.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Cuptorul electric Albatros A23B2 este o varianta excelenta ce poate substitui cuptorul incorporabil, oferind posibilitatea atat de a gati, cat si de a incalzi mancarea. Cumparatorii actuali sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca au optat in mare parte pentru el tocmai din lipsa de spatiu. Este suficient de incapator pentru nevoile lor, functioneaza foarte bine, este usor de setat si foarte practic in orice bucatarie. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere inspirata pe care o recomanda si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

👉 Citeste si despre Oala sub presiune Moulinex CE505A10 One Pot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *