27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Beko RCNA406E40DZXBN este o combina frigorifica ce ofera functii moderne si un consum energetic scazut. Se adapteaza excelent in bucatariile moderne, dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Combina frigorifica Beko RCNA406E40DZXBN este prevazuta cu o capacitate totala de 362 litri si face parte din clasa de eficienta energetica E conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand un consum energetic scazut.

Gratie tehnologiei HarvestFresh, fructele si legumele isi vor mentine fructele si nutrientii mai mult timp, iar sistemele de racire Active Dual Cooling si No Frost previn amestecarea mirosurilor, dar si formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului, respectiv pe suprafata produselor. Racirea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer ventilati, actionand independent in cele doua compartimente.

Functia Vacation Mode va ajuta sa economisiti energie, in timp ce alimentele vor fi pastrate in deplina siguranta. De asemenea, beneficiaza si de dispenser de apa pentru a va putea bucura de apa proaspata oricand doriti. Functia de racire rapida face ca bauturile sa fie racite in doar 15 minute.

Beko RCNA406E40DZXBN reviewZona frigiderului ofera o capacitate de 253 litri si este prevazuta cu trei rafturi din sticla securizata ce pot sustine si vase voluminoase, respectiv doua compartimente unde puteti depozita vegetalele si branzeturile separat. Usa include trei suporturi din plastic unde puteti depozita sticle, borcane, recipiente mici si asa mai departe.

Congelatorul ofera o capacitate de 109 litri si pune la dispozitie trei compartimente inchise unde puteti depozita alimentele in functie de natura lor, pentru a nu face schimb de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in descursul a 24 de ore este de 6 kg.

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 59.5 cm latime, 67 cm adancime si 202.5 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko RCNA406E40DZXBN este o combina frigorifica prevazuta cu functii si tehnologii performante ce reuseste sa ofere conditiile optime pentru mentinerea in siguranta a alimentelor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul de operare al acesteia si declara ca isi face treaba excelent. Este destul de spatioasa si bine organizata, raceste bine, este usor de setat, iar faptul ca include dispenser de apa reprezinta un avantaj. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

👉 Citeste si despre Aer conditionat mobil Turbionaire Revigo 14

1 thought on “Combina frigorifica Beko RCNA406E40DZXBN Review si Pareri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *