27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Gree GWH12QB-K3DNA1D

Revenim cu un nou model de aparat de aer conditionat, care se incadreaza in categoria aparatelor ce presupun o capacitate medie si anume Gree GWH12QB-K3DNA1D. Totodata ofera o serie de functii foarte utile si eficienta energetica buna. In continuare, vei afla mai multe detalii ce te vor ajuta sa te convingi daca este sau nu, aparatul cel mai potrivit nevoilor tale.

Capacitatea de care dispune acest model de aparat este de 12000 BTU, fiind suficient de mare, pentru a putea face fata unor incaperi cu suprafete de pana la 35 mp. In acelasi timp, este incadrat clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire. Ce inseamna concret aceste clase? Aparatul nu va inregistra un consum mare, iar factura nu va fi incarcata foarte mult.

Gree GWH12QB-K3DNA1D este prevazut si cu tehnologia Inverter, care are rolul de a creste eficienta activitatii aparatului. Datorita acestei tehnologii, compresorul va functiona gradual, astfel incat conditiile climaterice sa fie atinse mai rapid, ulterior, fiind necesara doar mentinerea sa. Totodata, vei reusi sa obtii economii cu pana la 30-40%, comparativ cu un sistem clasic.

Sistemul de filtrare este unul cat se poate de eficient, avand inclus filtru catechin, totodata fiind lavabil. Va tine la distanta bacteriile, particulele de praf, poluare, mirosurile neplacute, datorita extractului natural din ceai verde – Catechin. Mai mult decat atat, filtru prezinta o substanta cu efecte anti-cancerigene, anti-virale si anti-alergice.

In ceea ce priveste functiile din dotare, pe langa cele doua functii de baza – incalzire si racire, aparatul mai este prevazut cu:

  • Functia de auto-restart – aparatul isi va relua activitatea in mod automat, dupa o eventuala pana de curent.
  • Timer – presupune prestabilirea intervalelor de functionare, pana la 24 de ore.
  • Dezumidificare – elimina umiditatea din aer, astfel ca nu va oferi sansa formarii mucegaiului.
  • Functia de auto-dezghetare – activarea automata in cadrul functiei de incalzire si presupune oprirea periodica a unitatii pentru intervale de timp scurte, timp in care gheata depusa se va topi.
  • Functia Turbo – intensificarea activitatii aparatului, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid. Indata ce temperatura a fost atinsa, aceasta va fi doar mentinuta.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 42 dB, ceea ce il recomanda drept unul dintre cele mai silentioase modele de aparat de aer conditionat.

Unitatea interna masoara 79 cm lungime, 27.5 cm latime si 20 cm inaltime, cu o greutate de 9 kg.

Unitatea externa inregistreaza 84.2 cm lungime, 32 cm latime si 27.5 cm cm inaltime, cantarind 31 de kg.

Pareri de la clienti

Clientii declara ca este un aparat care isi face treaba foarte bine, iar probleme de functionare nu au existat. Atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire se descurca excelent, ceea ce a contat cel mai mult. Considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Aparatul Gree GWH12QB-K3DNA1D este un sistem de climatizare eficient, care dispune de cateva functii utile, tehnologie Inverter si sistem de filtrare performant. Capacitatea sa de 12000 BTU este una destul de buna, ceea ce il recomanda chiar si pentru suprafete de pana la 35 mp. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.1

Calitate

9.2/10

Eficienta energetica

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.9/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • tehnologie Inverter
  • sistem de filtrare performant

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *