27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C

Pentru ca stim ca se anunta temperaturi caniculare, iti recomandam cu toata increderea sa apelezi la un aparat de aer conditionat. De ce? Pentru ca este singura solutie care ti-ar mai putea readuce confortul in casa. Modelul il vei alege tu, in functie de nevoile pe care le ai, iar noi suntem aici sa iti prezentam toate produsele, intr-un mod cat se poate de obiectiv. In cadrul acestui review, vom discutam despre Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C care promite sa fie un aparat foarte bun.

Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C presupune o capacitate generoasa de 18000 BTU/h, fiind potrivit pentru suprafete cuprinse intre 40 si 50 mp. Este incadrat in clasa de eficienta enegetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire, motiv pentru care factura la curentul electric nu va fi cu mult incarcata.

Tehnologia Inverter cu care este prevazut si acest aparat de aer conditionat, presupune o optimizare a activitatii aparatului. Mai precis, compresorul va functiona gradual, temperatura dorita fiind atinsa mai rapid, iar ulterior mentinuta. Pe cicluri lungi, vor fi inregistrate economii de pana la 30-40%, comparativ cu un sistem de climatizare clasic.

In ceea ce priveste sistemul de filtrare, aparatul este prevazut cu unul dintre cele mai moderne variante. Acesta va purifica aerul in totalitate, eliminand particulele de praf, poluare, polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Aparatul poate fi utilizat atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, intrucat prezinta functia de incalzire si functia de racire. Acestor doua functii de baza, li se alatura:

  • Functia de autorcuratare – mentinerea uscata a vaporizatorului, dupa incheierea activitatii aparatului.
  • Functia de autodiagnoza – identificarea in stare incipienta a unei defectiuni, prin afisarea unui cod pe display, ce va fi cautat in manual.
  • Timer  si Functia Auto-restart – confera aparatului un grad ridicat de autonomie. Prima functie permite functionarea aparatului pe intervale de timp, iar cea de-a doua presupune reluarea activitatii in mod automat a aparatului, dupa o eventuala pana de curent, conform ultimelor setari realizate.
  • Sistem de preventie a curentilor reci – vizeaza preincalzirea unitatii inainte ca fluxul de aer sa fie evacuat, activata in regimul de incalzire.
  • Functia Turbo – intensificarea activitatii aparatului, pana se va atinge temperatura dorita, ulterior fiind necesara doar mentinerea.

Nivelul maxim de zgomot atins nu depaseste 45 dB, motiv pentru care il putem considera unul dintre cele mai silentioase modele.

Unitatea interna masoara 97 cm lungime, 30 cm latime si 22.4 cm inaltime, cu o greutate de 13.5 kg, iar unitatea externa masoara 84.2 cm lungime, 32 cm latime si 59.6 cm inaltime, cantarind 33.5 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este un aparat ce merita fiecare ban, pentru ca se descurca excelent atat pentru incalzirea, cat si pentru racirea incaperii. Este usor de montat si foarte silentios. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C este un aparat de aer conditionat ce presupune o capacitate mare, dar si functii si tehnologii de ultima generatie. Prin urmare, putem afirma ca este un aparat ultra-modern, din toate perspectivele, care reuseste sa faca fata oricaror conditii, readucand confortul mult asteptat. Pentru a verifica si o oferta de pret, intra aici.

9.5

Calitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.2/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • capacitate mare
  • silentios
  • tehnologie Inverter
  • sistem filtrare performant

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *