14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M

Indrazneste sa sfidezi vremea si temperaturile toride si sa apelezi la aparatele care iti vor readuce confortul. Discutam astazi despre aparatul de aer conditonat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M care ar putea fi alegerea ideala pentru a trece mai usor peste verile caniculare.

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M poate fi definit ca un aparat de aer conditonat ultra-performant, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Avand o capacitate de 12000 BTU, este recomandat pentru incaperi cu suprafete de 20 mp pentru racire si 30 mp pentru incalzire.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire, astfel ca va inregistra un consum destul de redus de resurse, fara sa incarce factura la energia electrica.

Este prezenta tehnologia Inverter, care are rolul de a eficientiza activitatea aparatului. Mai concret, aparatul va permite compresorului si isi varieze in mod automat turtatiile, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid, ulterior, fiind necesara doar mentinerea sa. In plus, pe cicluri lungi, se vor inregistra economii de pana la 30-40% comparativ cu un sistem clasic cu compresor On/Off.

Sistemul de filatrare este unul suficient de performant, care va permite eliminarea particulelor de praf, poluare, polen si chiar a bacteriilor. Mai mult deat atat, acesta lavabil si nu va fi necesara inlocuirea sa periodica, care ar presupune costuri in plus.

Tehnologia Wi-fi implica controlul aparatului prin intermediul dispozitivelor mobile, indiferent de sistemul de operare – Android sau iOS. Acest lucru va fi posibil printr-o simpla descarcare gratuita a aplicatiei Peeel Smart Remote.

In ceea ce priveste functiile din dotare, concomitent cu cele doua functii de baza – racire si incalzire despre care nu cred ca mai este cazul sa intram in detalii, se mai adauga si:

 • Auto-curatare – uscarea in timp real a vaporizatorului, dupa incheierea activitatii aparatului. In acest mod, nu se va permite aderarea bacteriilor sau a mucegaiului pe suprafata sa.
 • Timer si Auto-restart – ofera aparatului un grad de autonomie ridicat. Primul permite setarea pe intervale de timp a activitatii aparatului, iar cel de-al doilea permite acestuia reluarea activitatii in mod automat, dupa o eventuala pana de curent.
 • Dezghetare inteligenta – poate fi activata doar pe modul incalzire.
 • I feel – transforma telecomanda in termostat de camera, permitand transmiterea continua de feed-back catre unitatea interna.
 • Sleep – se refera la confortul in timpul somnului, asigurand o temperatura constanta pe timpul noptii, sistemul functionand in regim silentios.
 • Autodiagnoza – identifica dectiunile aparatului in stare incipienta, afisand un cod pe ecran. Cum fiecare cod corespunde unei anumite erori, acesta va fi cautat in manual.
 • Turbo – permite intensificarea acitvitatii aparatului, pentru ca temperatura sa fie atinsa cat mai rapid.

Cum nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 39 dB, atunci putem spune ca reprezinta unul dintre cele mai silentioase modele de aparate de aer condionat existente pana in acest moment pe piata.

Unitatea interna masoara 79 cm lungime, 26.5 cm latime si 17.4 cm inaltime, cu o greutate de 8.5 kg, timp in care, unitatea externa masoara 84.8 cm lungime, 32 cm latime si 59.6 cm inaltime, cantarind 30 kg.

Pareri de la clienti

Clienti au declarat ca Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M este un aparat foarte, ce raceste extrem de bine incaperea, performantele sale fiind remarcate in activitatea de zi cu zi. De asemenea, sustin ca functia Wi-fi functioneaza excelent si nu au intampinat probleme. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M reprezinta un model de aparat de aer conditionat care si-a dovedit eficienta in repetate randuri, de care clientii au fost mai mult decat multumiti. Este un aparat cu o capacitate destul de mare, ce dispune de tehnologia Inverter, control WI-fi si sistem de filtrare destul de performant. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret foarte buna, intra aici.

9.4

Calitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

 • tehnologie Inverter
 • control Wi-fi
 • functii diverse

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *