22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Review Philips Steam & Go GC320/55

Aparat de calcat cu abur Philips Steam & Go GC320/55 este ideal pentru a calca hainele, chiar si pe cele mai groase, fara a avea nevoie de o masa de calcat clasica, ceea ce face calcatul mult mai simplu si mai usor.

Vine dotat cu o perie speciala pentru haine groase sau paltoane, creata pentru ca aburul sa patrunda mult mai bine in tesatura si rezultatul final sa fie unul impecabil. Tesaturile delicate precum matasea se vor calca foarte usor cu ajutorul noului Philips Steam & Go GC320/55, generatorul de abur fiind solutia ideala pentru astfel de articole vestimentare.

Durata de incalzire a aburului este de doar 45 de secunde, un timp destul de bun iar pompa electrica genereaza un abur continuu astfel incat sa favorizeze indepartarea facila si rapida a cutelor de pe tesaturi.

Puterea aparatului este de 1200W iar greutatea de doar 0,66 kg pentru o operare foarte usoara.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat si folosesc acest aparat de calcat cu abur sunt entuziasmati de acest model si apreciaza modul in care hainele sunt calcate, fara prea mult efort, in doar cateva secunde. Pentru a ne convinge, acestia au uploadat o serie de poze cu haine, inainte si dupa folosirea aparatului cu abur.

Concluzii autor

Suntem siguri ca Philips Steam & Go GC320/55 este exact ceea ce cautati in materie de aparat de calcat cu abur, mai ales ca raportul calitate-pret este unul foarte avantajos. Acum puteti sa economisiti timp fara a mai folosi o masa de calcat clasica iar acum lucru este foarte important in zilele noastre!

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Putere 1200W
  • Incalzire in 45 secunde
  • Abur continuu

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *