24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Samsung VCC43Q0V3B

Curatenia este extrem de importanta in orice locuinta iar cu noul aspirator fara sac Samsung VCC43Q0V3B, totul este mai usor acum. Este recomandat in orice casa, mai ales ca totul se face acum mai rapid datorita motorului cu o putere de 850W, de la aspiratul propriu zis pana la golirea recipientului, ce are o capacitate de 1.3l.

Samsung VCC43Q0V3B  are un sistem unic Twin Chamber TM cu doua compartimente in care este depozitat praful pentru o curatenie mai buna si o functionare mai indelungata a aparatului. Raza de actiunea a acestui aspirator este de aproximativ 9,2m, ceea ce este superioara multor modele din aceeasi gama.

Curatarea recipientului de praf este foarte facila acum, practic in 3 pasi poti sa golesti compartimentul de praf fara prea multe batai de cap sau praf de la sacii clasici de aspirator. Deasemenea, un punct forte il reprezinta faptul ca nu trebuie sa mai cumperi saci de aspirator, facand astfel economie atat de timp, cat si de bani.

Filtrul HEPA cu care este dotat Samsung VCC43Q0V3B fac ca aerul din camera sa fie mai curat si sanatos, retinand toate particulele fine, alergenii, mucegaiul sau polenul.

Pareri de la clienti

Parerile clientilor care au achizitionat si folosesc acest aparat sunt foarte importante, acestia afirmand ca totul functioneaza perfect pana in momentul de fata si ca face fata cu brio intr-o casa. Deasemenea sunt incantati de faptul ca pretul este unul decent, avand in vedere ca este vorba despre Samsung, un brand care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Concluzii autor

Consideram ca aspiratorul fara sac Samsung VCC43Q0V3B este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat puternic la un pret foarte bun pentru acest brand. Cu siguranta nu veti fi dezamagiti de modul in care aspira orice suprafata, fie gresie, parchet sau covoare!

Pareri pe scurt: Samsung VCC43Q0V3B

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • raport calitate-pret excelent
  • Recipient Twin Chamber
  • Raza de operare 9,2m

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *