14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Vortex FS40-A25

Inca te mai confrunti cu temperaturile ridicate? Sfatul nostru este sa te orientezi cat mai rapid catre un sistem de climatizare. Iar daca bugetul nu iti permite sa faci o investitie foarte mare pentru a achizitiona un aparat de aer conditionat, atunci iti recomandam cu toata increderea un ventilator. Modelul ventilatorului depinde doar de preferintele si nevoile tale. Vom vorbi in continuare despre ventilatorul cu picior Vortex FS40-A25, un model practic si foarte ieftin.

Vortex FS40-A25 este un ventilator cu picior ce prevede o putere rezonabila de 40 W, dar si trei trepte de viteza. Astfel, poti adapta puterea aparatului la conditiile impuse, dar si in functie de preferinte.

Este prevazut atat cu functia de ventilatie, cat si cu cea de oscilatie. Astfel, aparatul va reusi sa realizeze miscari stanga-dreapta pentru o racire mai rapida si mai eficienta a incaperii.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 60 dB, astfel ca nu va fi deranjant nici pe cea mai puternica treapta de viteaza.

Controlul se va realiza exclusiv prin intermediul panoului de comanda amplasat pe picior, fiindca nu detine telecomanda.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este genul de aparat de o foarte mare utilitate in sezonul cald, cu atat mai mult cand nu dispui de un aparat de aer conditionat. Este usor de montat si mutat dintr-o incapere in alta, astfel ca reusesc sa raceasca chiar si mai multe camere. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Suntem de parere ca ventilatorul Vortex FS40-A25 este un aparat foarte practic ce iti va fi de mare folos in sezonul cald. Iti va racori eficient incaperea si destul de repede. Poate fi amplasat atat acasa, cat si la birou, eficienta va fi aceeasi. In plus, pretul de achizitie este foarte bun si il poti vedea aici.

9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • trei trepte de viteza
  • oscilatie

Argumente CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *