24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

ARGO DRY Plus 25

ARGO DRY Plus 25 este aparatul potrivit pentru solutionarea problemei umiditatii excesive in aer, fiind un dezumidifcator foarte eficient, capabil sa elimine umezela in timp util. Mai intai de toate, iti propunem sa afli mai multe detalii despre produs pentru a iti forma o parere cat mai obiectiva.

ARGO DRY Plus 25 este un aparat compact, prevazut cu un design placut si finisaj lucios. Capacitatea de dezumidificare ajunge la 25 de litri in doar 24 de ore.

Dispune de functia de dezghetare automata, fiind capabil sa functioneze la temperaturi cuprinse intre +5 si 35 de grade Celsius.

De asemenea, o functie foarte interesanta este cea de memorare a ultimelor setari realizate, iar cand il vei porni din nou, nu va mai trebui sa il setezi din nou.

Filtrul de purificare al aerului este lavabil, fiind usor de indepartat si curatat.

Poate fi transportat foarte usor gratie manerelor integrate, ce asigura o buna manevrabilitate. De asemenea, este dotat si cu roti in cazul in care nu vrei sa il ridici.

Pe display vor fi afisate toate setarile referitoare la umiditate, astfel incat sa poti supraveghea indeaproape intreg procesul.

Totdata, ai posibilitatea de a programa activitatea aparatului, astfel incat sa functioneze pe intervale orare.

In momentul in care rezervorul s-a umplut, vei fi avertizat prin intermediul unui LED ce se va aprinde. In acelasi timp, aparatul se deconecteaza automat, ceea ce iti asigura si un plus de siguranta.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este un aparat extraordinar ce isi face treaba ireprosabil. Sustin ca elimina umiditatea din aer destul de repede si face fata si incaperilor mai mari. Sunt multumiti de faptul ca dispune de trei trepte de turatie pentru a le adapta in functie de necesitate. De asemenea, il pot muta foarte usor dintr-o camera in alta atat datorita manerelor, cat si a rotilor din dotare, avand in vedere ca are o greutate de 15 kg. Mai mult decat atat, apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii

Dezumidificatorul ARGO DRY Plus 25 este de departe un produs foarte eficient, ce te va ajuta extrem de mult in lupta cu umiditatea excesiva din aer. Din punctul meu de vedere, isi face treaba corespunzator si chiar merita achizitionat, iar aici poti consulta oferta actuala.

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • elimina rapid umiditatea
  • timer
  • functie memorare
  • usor de transportat
  • 3 trepte de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *