24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light QRB1200W

Star-Light QRB1200W este aparatul potrivit in sezonul rece care te va ajuta sa infrangi lupta cu frigul. Nu este deloc confortabil sa te trezesti dimineata, iar in camera sa fie frig, asa ca iti recomandam sa apelezi fie ca sursa secundara, fie ca sursa principala la acest aparat, care va diminua acest disconfort.

Din punctul meu de vedere, reprezinta o alternativa foarte ieftina, la care ar putea avea acces si persoanele cu un buget mai mic. Dispune de o putere de 1200 W si este prevazut cu trei trepte de putere: 400 W, 800 W si 1200 W. Ar putea face fata cu brio unor incaperi mai mici, fiindca nu este foarte puternic.

Interesant este si faptul ca poate oscila sus-jos, stanga-dreapta pentru o incalzire uniforma a incaperii unde esteampalsat.

Totodata, garanteaza siguranta, fiind prevazut cu sistem de siguranta ce opreste functionarea acestuia in cazul in care s-ar afla in pozitie orizontala.

Manerul din dotare faciliteaza mutarea aparatului dintr-o camera in alta, fara sa intri in contact cu elementii fierbinti.

Dimensiunile radiatorului sunt de 75 x 35.6 x 32.5 cm (l x L x A) si cantareste 2.4 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este un radiator foarte practic si eficient in orice locuinta si, personal, sunt multumiti de rezultatele obtinute. Sustin ca este foarte bun pentru un dormitor sau o incapere mica si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Star-Light QRB1200W este un aparat foarte practic si accesibil ca pret, pe care il recomandam chiar si persoanelor cu un buget mai mic. Reuseste sa isi faca treaba in parametrii optimi, iar clientii confirma acest lucru. In plus, aici gasesti o oferta cat se poate de buna.

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de putere
  • oscilatie
  • siguranta in utilizare
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *