27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Argo Tulip White

Nu este deloc usor sa rezisti temperaturilor caniculare fara un sistem de climatizare eficient. Nu mai ai de ce sa te sacrifici, cand poti apela la un produs foarte accesibil din perspectiva pretului si destul de eficient. Iti prezentam ventilatorul cu picior Argo Tulip White care se descurca foarte bine si iti va crea cele mai bune conditii pentru un mediu relaxant si odihnitor.

In primul rand, ventilatorul Argo Tulip White se remarca prin design-ul sau modern si foarte elegant, astfel ca se va potrivi cu orice tip de incapere unde il vei amplasa.

Prezinta o putere de 50 W si este prevazut cu trei trepte de viteza, pe care le vei ajusta dupa necesitate.

Dispune de 5 lamele transparent, confectionate din AS – un material de calitate net superioara.

Poti regla unghiul de inclinare, pentru ca aerul sa fie suflat exact cum vei dori. In plus, dispune de timer care iti va permite programarea activitatii aparatului, astfel ca poti adormi cu el noaptea, setandu-l pentru a se inchide automat.

Prezinta urmatoarele dimensiuni: 44 x 133 x 43 cm ( W x H x D) si cantareste 4.8 kg.

Dat fiind ca pe cea mai puternica treapta de viteza inregistreaza un nivel al zgomotului de 53 dB, putem spune ca este un ventilator silentios.

Pareri de la clienti

Ventilatorul Argo Tulip White se bucura de aprecieri foarte bune in randul cumparatorilor  si sustin ca este suficient de puternic, fiind folosit chiar si pentru incaperi cu suprafata de 20 mp. Este usor de montat si de mutat dintr-o incapere in alta. Totodata, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Suntem de parere ca ventilatorul Argo Tulip White este o alegere foarte buna in masura in care inregistreaza o putere destul de mare reusind sa racoreasca eficient incaperea. Cumparatorii sustin ca nici nu a fost necesara utilizarea celei mai puternice trepte de viteza, pentru ca cele inferioare au fost mai mult decat suficiente. Consulta aici si o oferta de pret foarte buna.

9.3

Calitate

9.3/10

Utilitate

9.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.1/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • timer
  • silentios
  • usor de montat
  • putere mare
  • trei trepte de viteza

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *