22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Rowenta Essential VU4110

Temperaturile inalte devin din ce in ce mai greu de suportat, insa chiar nu ai de ce sa te sacrifici, cand poti achizitiona la un pret mai mult decat decent un ventilator bun. Discutam in continuare despre ventilatorul Rowenta Essential VU4110 pentru a putea vedea in detaliu despre ce este vorba.

Rowenta Essential VU4110 este un ventilator foarte practic, capabil sa racoreasca destul de rapid incaperea unde este amplasat. Prezinta trei trepte de viteza pe care le vei regla in functie de preferinte.

Este un aparat cu finisaje de calitate, iar zgomotul produs in timpul functionarii este de maxim 59 dB, motiv pentru care putem spune ca este un produs foarte silentios ce nu te va deranja in timpul functionarii sale.

Este prevazut cu funtia de rotire pentru o racire mai rapida si mai eficienta a intregii incaperi.

Pareri de la clienti

Clientii afirma faptul ca este intr-adevar un produs de calitate, iar acest lucru se poate observa incepand cu finisajele sale destul de atent realizate. Este extrem de silentios, racoreste destul de rapid incaperea si nu au fost intampinate probleme. Totodata, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Rowenta Essential VU4110 este un ventilator foarte practic si eficient care poate fi substituentul ideal al unui aparat de aer conditionat. Sigur ca nu ii poate atinge performantele, cu atat mai putin sa i le depaseasca, insa poate crea un mediu confortabil mai ales in noptile teribile, caniculare. Vezi aici si o oferta accesibila de pret.

Recenzii pe scurt: Rowenta Essential VU4110

9.4

Calitate

9.3/10

Utilitate

9.8/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • finisaje de calitate
  • destul de puternic
  • usor de montat
  • silentios

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *